Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Cultură
Infracţiuni
Social
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Gastronomie
Comentarii
Mediu
Evenimente
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8697 lei
1 USD = 3.9827 lei


Număr accesări
Astăzi: De la 07 Ianuarie 2003
1 87448131
Botoşani: Pădurarii hoţomani pot fura în continuare cu voie de la Parchetul

Important!
Atragem atenţia tuturor cititorilor că în cazul în care comentariile nu se vor rezuma strict la tema articolului vizat şi nu vor fi exprimate în termeni decenţi şi civilizaţi, nu vor fi publicate. Comentariile sunt făcute publice după verificarea lor de către administrator.Autor: cetatean
Daca vreti sa vedeti evaziunea fiscala si alte incalcari ale legii verificati firmele care vand lemn, cherestea in zona Oborului Botosani. Sunt firme care au intrat de ani buni in insolventa cu sediul in Judetul Suceava, cu contracte de inchiriere sau comodat pentru curtile unora fictive (motivul pentru care dau curtile in comodat sa pazeasca gradina!!!)vin cu aceleasi acte pentru mai multe transporturi, au angajati fara forme legale, nu dau bonuri sau chitante pt lemnele vandute, etc.

Nimeni nu -I verifica , nimeni nu le cere sa compare ce scrie in acte cu ce au prin asa ziselele depozite de cherestea.

Nimei nu i verifica nici politia, nici garda de mediu, nici directia silvica. Oare

Autor: locuitor - Podul de Piatra
Sunt de accord cu cele scrise mai sus. Daca cineva ar verifica actele societatilor care comercializeaza cherestea ar vedea ca ceea ce au in curti nu se regaseste in evidenta. Vin noaptea camioanele cu lemne sau ziua merg de doua ori cu aceleasi acte. Nimeni nu are curajul sa vada de unde vin aceste incarcaturi cu lemne.

Adaugarea de comepntarii in aceasta sectiune a fost dezactivata. Puteti adauga acum comentarii doar daca sunteti logat pe Facebook.
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă