Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Politică
Infracţiuni
Sănătate
Sport
Administraţie
Social
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Religie
Evenimente
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8697 lei
1 USD = 3.9827 lei


Număr accesări
Astăzi: De la 07 Ianuarie 2003
1 92519477
Botoşani: Cine sunt autorii morali ai accidentului mortal de la Darabani

Important!
Atragem atenţia tuturor cititorilor că în cazul în care comentariile nu se vor rezuma strict la tema articolului vizat şi nu vor fi exprimate în termeni decenţi şi civilizaţi, nu vor fi publicate. Comentariile sunt făcute publice după verificarea lor de către administrator.Autor: Itic
La Darabani lucrurile din Poliţie sunt mult mai grave decât sunt prezentate aici. Oraşul întreg este sub stăpânirea mafiei PSD condusă de Costel Nazare.
Autor: Mihai
Nu este prina data cand in Darabani se fac intreceri cu masinile, nu s-a luat si nu se vor lua masuri inpotriva celor vinovati. Daca acesti doi interlopi care au comis accidentul ar vorbi cata spaga au dat multe capete vor cadea. Toti platesc taxa de protectie !
Autor: Strul
Felicitari pentru curaj, coane Ionica!
Autor: Dan
In zona Darabani nu merg decat afacerile cu tigari, alcool,,,dar pentru acest fel de afaceri trebuie platit bir celor pe care statul ii plateste sa fie incoruptibili si sa aplice legea. Cum a ajuns Nazare cel mai puternic om din zona daca nu facea evaziune cu alcoolul sub protectia fratelui ( fostul colonelul Nazare si a altor functionari ai statului pe care ia mituit )
Autor: Aurel
Consilierul Nenisca face schimb valutar in piata in fiecare zi, are vreo autorizatie, nimeni nu il controleaza. De ce ? Din afacerile de schimburi valutare si dand bani cu bobinda ( CAMATARIE ) a cuparat un loc eligibil pe liste PSD pentru Consiliul judetean din unele surse fiind vorba de un milion de RON.
Autor: !!
Mi se pare de cea mai joasa speța sa te legi de Rizac Folosindu-te te tragedia ce s-a întâmplat cu săraca fata ,Dumnezeu sa o odihneasca !! Chiar nu ai plic de scrupule si mi e scârbă de articolul asta . Nu neg ca e corupția in floare la Darabani dar puteai sa scrii un articol separat fără sa te legi de chestia asta !!! :)
Autor: ??
Măi !!! numai proştii se miră. Între Rizac şi moartea fetei beste o legătură directă şi foarte bine a sesizat-o jurnalistul. Eu cred că !! este cchiar Rizac sau un pui de miliţăian de-al lui.
Autor: adn
Nu lovi numai in cei din psd.scrie si de ceilalti care schimba valuta.nazare nu a fost cercetat penal pentru acuzatiile care le aduci.de ce nu scrii de primarul costel romanescu din paltinis care e un interlop si contrabandist foarte periculos.de ce nu scrii de mafiotul de CEICA BOGDAN,CEICA MARCEL [taicasu],si clica lor care trec sute de cutii de tigarii pe seara si de ani de zile nu ai deranjeaza nimeni,nici diicotul\'nu scrii ca ei sint din alt partid.
Autor: Goya
Domnule Rotundu, constat că au apărut cititori noi, unii analfabeţi precum \"adn\" care a scrtis taicasu în loc de taică-su. Dacă v-ar fi citit şi când i-aţi criticat pe liberali ar fi înţeles că sunteţi imparţial. Dar lipsa de educaţie a unora este evidentă. Apoi răstândacii PSD au început intoxicarea prin a posta comentarii otrăvite. Vă sfătuiesc să nu le vizualizaţi. Mulţumesc!
Adaugarea de comepntarii in aceasta sectiune a fost dezactivata. Puteti adauga acum comentarii doar daca sunteti logat pe Facebook.
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă