Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Politică
Anunţuri
Economic
Editorial
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Comentarii
Evenimente
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8697 lei
1 USD = 3.9827 lei


Număr accesări
Astăzi: De la 07 Ianuarie 2003
1 118288104
Botoşani: Ministrul Irimescu adus să legitimeze devalizarea Staţiunii Popăuţi

Important!
Atragem atenţia tuturor cititorilor că în cazul în care comentariile nu se vor rezuma strict la tema articolului vizat şi nu vor fi exprimate în termeni decenţi şi civilizaţi, nu vor fi publicate. Comentariile sunt făcute publice după verificarea lor de către administrator.Autor: Fost de fata
A fost un eveniment liberal în frunte cu ciobanul Ionică Nechifor care acu a devenit cercetător cu diplome cumpărate. Nechifor este pionul preşedintelui Sin ca să falimenteze Staţiunea. Mai era şi Ţurcanu dar l-au înhăţat cei de la DMA. Urmează şi Nechifor în curând.
Autor: Dinicu
Jaful de la Popăuţi are mai multe componente şi se desfăloară pe pe etape. Berbecii de rasă au dispărut la Nechiforf, la cei din Unţeni şi Băluşeni. Baza genetică a plecat peste hotare iar pământurile sunt preghătite să le preia Nechifor la semnalul pe care-l va primi de la Academie.
Autor: goguvillanova
Nu gasesti la oamenii astia un gram de onoare, nu mai vorbim de demnitate patriotism sau de integritate.Cuvintele care le merita sint:inumani.hoti avari indiferenti,needucati,profitatori intr-un cuvint oameni de nimic.Astia ne cer votul noua.Stiti ce va zic:la puscarie ca acolo le este locul.
Autor: Gust amar
Din păcate Cioloş s-a dobedit a fi român get-beget deşi a stat cinci ani la Bruxelles. Miniştrii săi nu-s mai breji ca ai lui Ponta. Acest Irimescu n-a dfovedit că are calităţi de tehnocrat şi s-a lăsat tradus de un analfabet ca Nechifor.
Autor: Ha Ha
Mai nou Nechifor se recomandă om de ştiinţă. Cică ar fi descoperit cum se pot fura berbecii pe întuneric. Urmează ca procurorii DNA să-i breveteze invenţia cu valabilitate pentru vreo cinci ani. Să fie primită... brevetarea!
Adaugă comentariul tău
Nume sau email
Comentariu
Sunt permise maxim trei comentarii pe zi pentru un articol de la un IP. Textul comentariului trebuie sa nu contina mai mult de 600 de caractere. Daca aveti de spus mai multe va rugam sa ne trimiteti e-mail, scrieti comentarii pe blog sau scrieti-ne pe pagina noastra de Facebook . Va multumim pentru intelegere.
Jurnalul de Botoşani şi Dorohoi

Blogul lui Rotundu
Arhivă