Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Politică
Cultură
Anunţuri
Economic
Fapt divers
Administraţie
Ştiri agenţii
Umor
Anchete
Evenimente
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8697 lei
1 USD = 3.9827 lei


Număr accesări
Astăzi: De la 07 Ianuarie 2003
1 83845503
Botoşani: Bani publici pentru distracţia unui grup de privilegiaţi din Darabani

Important!
Atragem atenţia tuturor cititorilor că în cazul în care comentariile nu se vor rezuma strict la tema articolului vizat şi nu vor fi exprimate în termeni decenţi şi civilizaţi, nu vor fi publicate. Comentariile sunt făcute publice după verificarea lor de către administrator.Autor: Dediu
Acest Bulgaru este cel care vindea ţigări de contrabandă în zona complexului comercial de pe bulevardul eminescu. Cum a ajuns să împartă banii judeţului un interlop?
Autor: Dinu
Si de la primaria Darabani s-au dat bani 30 de mii lei pentru aceasta distractie, la care nu este strain nici primarul Arosoaie.A fost o mare afacere !
Autor: ?
Ce muie are? Curat interlop.
Autor: alexadru

ptr. Dediu

Sugerati indirect poetului Gatoneanu sa vanda

tigari de contrabanda \"în zona complexului comercial de pe bulevardul (e)minescu\"ca sa imparta bani ?

Este o idee !

Autor: Localnic
La Darabani, ]n numele unei poezii dedicate familiei ceauşescu, Victor Teişanu a devenit pilonul de bază al PSD. A tras bani mulţi de la savantul Dănăpilă iar acum suge de la Primăria darabani şi constat că feciorul său suge de la CJ. Bătaie de joc din banii munjciţi de alţii.
Autor: Sergiu
Din banii pe care s-au dat de primaria Darabani pentru spectacol, s-a pretins comision, acesta esta motivul pentru care primarul i-a acordat titlul de cetatean de onoare lul Teiosanu Victor, ca sai inchida gura si un plus de voturi la alegeri.
Adaugarea de comepntarii in aceasta sectiune a fost dezactivata. Puteti adauga acum comentarii doar daca sunteti logat pe Facebook.
Jurnalul de Botoşani şi Dorohoi

Blogul lui Rotundu
Arhivă