Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Infracţiuni
Anunţuri
Fapt divers
Administraţie
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Anchete
Evenimente
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8286 lei
1 USD = 4.4674 lei


Număr accesări
Astăzi: De la 07 Ianuarie 2003
1 81826082
Pamflet Botoşani/Teioasa: Părintele Nicodim şi educaţia creştină cu pumnul

Important!
Atragem atenţia tuturor cititorilor că în cazul în care comentariile nu se vor rezuma strict la tema articolului vizat şi nu vor fi exprimate în termeni decenţi şi civilizaţi, nu vor fi publicate. Comentariile sunt făcute publice după verificarea lor de către administrator.Autor: un cetatean
Protopopul de Darabani Panzaru Constantin in campaniile pentrui alegeri opreste slujba duminica si recomanda enoriasilor sa il voteze pe Cornel Arosaoie. Nu sunteti un slujitor al bisericii pentru toti enoriasii indiferent ca sunt pesedist sau au alta culoare politica nu numai culoare ROSIE ?
Autor: nordicu\'
Stiu ca Patriarhia Romana a dat un comunicat de neimplicare a lumii preotesti in campania electorala 2016. Se pare ca fiecare a inteles si intelege ce vrea, asa ca la noi romanii... Dorita normalitate mai are de asteptat. Asta e!

Cat priveste prezenta dvs, la judecata ce o asteptati, renuntati domnule Rotundu, ea va fi, probabil, cu final previzibil. Lin si fara mari dureri...

Adaugarea de comepntarii in aceasta sectiune a fost dezactivata. Puteti adauga acum comentarii doar daca sunteti logat pe Facebook.
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă