Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Politică
Anunţuri
Editorial
Administraţie
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Reportaje
Comentarii
Evenimente
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8697 lei
1 USD = 3.9827 lei


Număr accesări
Astăzi: De la 07 Ianuarie 2003
1 83798031
Botoşani: La Văculeşti se pregăteşte o mare fraudă electorală

Important!
Atragem atenţia tuturor cititorilor că în cazul în care comentariile nu se vor rezuma strict la tema articolului vizat şi nu vor fi exprimate în termeni decenţi şi civilizaţi, nu vor fi publicate. Comentariile sunt făcute publice după verificarea lor de către administrator.Autor: goguvillanova
Le tremura chilotii de frica.Daca nu cistiga la alegeri infunda puscaria.Oameni buni mergeti la vot ca sa scapam de ciuma rosie,de hotii si capusele psd-iste.Astia au furat poporul timp de 26 de ani.Sa-i aruncam la groapa de gunoi a istoriei.Asta merita nenorocitii de politici.
Autor: cititor
La Hiliseu horia va fi la fel. primarul e tot psd si au aceiasi procedura. Nu mai spun cite ajutoare a dat in perioada campaniei. Ati promis ca veniti si la noi. Aveti subiecte cat pentru un an intreg.
Autor: un alegator
Domnule Rotundu cele scrise dumneavoatra sunt confirmate de ce nu anuntati politia , BEJ sau ca multi alti preluati aceste informati de la colegi dumneavoastra de pe ici de pe colo si asa va scrieti editorialu .
Adaugarea de comepntarii in aceasta sectiune a fost dezactivata. Puteti adauga acum comentarii doar daca sunteti logat pe Facebook.
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă