Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Politică
Economic
Fapt divers
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Evenimente
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8697 lei
1 USD = 3.9827 lei


Număr accesări
Astăzi: De la 07 Ianuarie 2003
1 85013849
Editorial Pe mâna cui au dat botoşănenii CJ-ul

Important!
Atragem atenţia tuturor cititorilor că în cazul în care comentariile nu se vor rezuma strict la tema articolului vizat şi nu vor fi exprimate în termeni decenţi şi civilizaţi, nu vor fi publicate. Comentariile sunt făcute publice după verificarea lor de către administrator.Autor: One
Birta este un nescolarizat , cred ca si \" punguta cu doi bani \" a citit-0 pe la treizeci de ani cand facea seralul, nu are cultura generala nici cat un adolescent de treisprezece ani, l-a slugarit pe Dolineaschi iar acum este vazut in partid ca avand doar calitatea de cumatru a Doinei, alta valoare.Toma este protejatul famigliei Hunca , Hunca aducandu-l la partid de mana cu nevasta care era suplinitoare pe la o scoala din judet si avea calitatea de pupincurista sefa a madamei Hunca.Cu tripleta Macalet-Birta-Toma judetul este practic condamnat la izolare.
Autor: cetatean
unul din ei se v-a ocupa de institutiile de cultura,o sa-l tina in continuare pe Miluta la Ipotesti,pe tanti Cornelia la Centru ca doar nu s-a scos de trei ori postul la concurs ca s-o faca directoare.Sa vedem ce-or face cu Dobos, Andronic si Melniciuc liberalii de interes si nu in ultimul rand cu bunica Viziteu, cat o mai tineti fratilor?
Autor: un fost pesedist
Macaletuu iar a dat lovitura, patru ani iar afaceri, femei, trai ca lumea. Iar vor fi avansate femeile din anturajul sau.
Autor: cetatean
Bravo lui asa da barbat. da ce Sorescu sau ceilalti au fost mai buni. pentru Botosani merge, e foarte bun. L-ati ales acuma ce mai vorbiti ... Sa va fie de bine.
Adaugarea de comepntarii in aceasta sectiune a fost dezactivata. Puteti adauga acum comentarii doar daca sunteti logat pe Facebook.
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă