Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Politică
Infracţiuni
Sport
Administraţie
Social
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Comentarii
Mediu
Editorial
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8697 lei
1 USD = 3.9827 lei


Număr accesări
Astăzi: De la 07 Ianuarie 2003
1 97726247
Editorial Botoşani: Părţile pozitive ale votului din Duminica orbului

Important!
Atragem atenţia tuturor cititorilor că în cazul în care comentariile nu se vor rezuma strict la tema articolului vizat şi nu vor fi exprimate în termeni decenţi şi civilizaţi, nu vor fi publicate. Comentariile sunt făcute publice după verificarea lor de către administrator.Autor: Cetateanul turmentat care a votat
Dar Consiliul Judetean va fi reprezentat si de un valutist din orasul Darabani. Afaceristul Nenisca a ajuns pe cai mari, Frumoasa reprezentare !
Autor: ioan
Buliga nu a fost votat de sectanti pentru ca in Botosani sunt cel putin 5 culte neoprotestante si chiar daca impreuna sunt vreo 3000 in parte sunt putini. Dovada ca a luat voturile din doua culte adventisti si iehovisti (sunt apropiate ideologic, iehovistii fiind o ruptura din adventisti).

Autor: Nicu
Buliga nu ai vrut decat sa te faci de ras. Ai vazut ce popularitate ai in randul electoratului.
Autor: lupa cetateanului
Domnule Rotundu de un lucru trebuie tinut seama ca aceste consile sa lucreze in folosul judetului si a municipiului fara ranchiuni politice numai asa vor da incredere si celor nedecisi de-a se prezenta la vot in toamna . Daca nu vor proceda sa in toamna absenteismul va dezastros ,sau pana in toamna vor fi si alte lucruri urate si nedorite.
Adaugarea de comepntarii in aceasta sectiune a fost dezactivata. Puteti adauga acum comentarii doar daca sunteti logat pe Facebook.
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă