Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Infracţiuni
Fapt divers
Editorial
Sport
Horoscop
Umor
Reportaje
Comentarii
Evenimente
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8697 lei
1 USD = 3.9827 lei


Număr accesări
Astăzi: De la 07 Ianuarie 2003
1 115087736
Botoşani: Noi dezvăluiri din culisele alegerilor din zona baronului Nazare

Important!
Atragem atenţia tuturor cititorilor că în cazul în care comentariile nu se vor rezuma strict la tema articolului vizat şi nu vor fi exprimate în termeni decenţi şi civilizaţi, nu vor fi publicate. Comentariile sunt făcute publice după verificarea lor de către administrator.Autor: Speranta !
La Hudesti votantii erau sfatuiti sa mearga la magazine si sa ia produse, plata va fi efectuata de catre Costel Nazare, bineinteles cu votarea lui ATOME ! Camioamele cu produse au fost inlocuite cu alte mijloace de fraudare a alegerilor.
Autor: Trică
Cei mai mulţi bani s-au dat la Suharău. O echipă de trei susţinători ai lui Chelariu, unulk adus de ANDRINIC DIN Bucureşti, a dat câte 200 lei de vot., La liderii cu influenţă s-au dat euro între 700 şi 2000. Poliţistul Aungurencei ştie dar este complice cu Chelariu.
Autor: marian suhareanul
la suharau va meritati soarta,ati votat si v ati vandut pentru un milion si 2 mici,ati vandut viitorul copiilor vostri,ati acceptat ca oile sa fiti partasi coruptiei si magariilor.ma doare ca trebuie sa va spun,dar sa va fie rusine suharenilor.
Autor: Galea
Arosoaie nu mai asculta in ultimul timp de Nazare. Indisciplina ia fost fatala, a pierdut sustinerea si bineinteles primaria.
Adaugarea de comepntarii in aceasta sectiune a fost dezactivata. Puteti adauga acum comentarii doar daca sunteti logat pe Facebook.
Jurnalul de Botoşani şi Dorohoi

Blogul lui Rotundu
Arhivă