Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Cultură
Infracţiuni
Anunţuri
Social
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Comentarii
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8697 lei
1 USD = 3.9827 lei


Număr accesări
Astăzi: De la 07 Ianuarie 2003
1 92364623
Editorial IŞJ Botoşani: Evaluare pentru certificat de bună purtare PSD

Important!
Atragem atenţia tuturor cititorilor că în cazul în care comentariile nu se vor rezuma strict la tema articolului vizat şi nu vor fi exprimate în termeni decenţi şi civilizaţi, nu vor fi publicate. Comentariile sunt făcute publice după verificarea lor de către administrator.Autor: Profesor
Toti inspectorii generali din invatamant sunt pesedisti, asa ca caracterizarea va fi de foarte bine. Doar cei care au ajuns in disgratia conducerii PSD vor avea probeme. Totul este.....apa de ploaie.
Autor: Alt profesor
Mai nou Huncă se laudă că va fi pe un loc eligibil la deputaţi pe listele POSD. Se pune la adăpost de răspunderea penală.
Autor: Plitician
Toate partidele aflate la guvernare au politizat IŞJ. Însă cum l-a politizat Huncă nu are asemănare. Măcar dacă punea oameni competenţi dar a pus directori de şcoli numai nulităţi şi profesori de ed. fizică.
Autor: Fost inspector
Huncă s-a aflat în conflict cu legea penală din vremurile când era profesor la Liceul Sportiv unde fostul ei soţ este director din vremuri imemoriabile şi pentru veşnicie.
Autor: Prof
Articolul e plin cu aberatii! Doamna Hunca isi respecta colegii profesori si impreuna cu ei a demonstrat ca invatamantul botosanean se afla la loc de frunte. E usor sa ne improscati cu noroi.

Furtuna nu mai e consilier si nu mai are cu ce iesi in evidenta?

Autor: Canaliile
Inca o coada de topor a lui Hunca. Care sunt bre profesore aberatiile? De cercetat penal Hunca este, divortata este, bani a furat din fondurile europene, directori analfabeti a pus, inspectori incompetenti cum esti tu probabil a pus! Unde sunt rezultatele alea celebre la invatatura a elevilor?
Autor: Dezamagit
Citind aceste comentarii mă simt total dezamagită de modul în care gândesc cei puşi să ne educe copii. Unde sunt profesorii de altădată?
Adaugarea de comepntarii in aceasta sectiune a fost dezactivata. Puteti adauga acum comentarii doar daca sunteti logat pe Facebook.
Jurnalul de Botoşani şi Dorohoi

Blogul lui Rotundu
Arhivă