Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Politică
Infracţiuni
Economic
Administraţie
Social
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Evenimente
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8697 lei
1 USD = 3.9827 lei


Număr accesări
Astăzi: De la 07 Ianuarie 2003
1 104613253
Editorial Otrava a fost împrăştiată. Aşteptăm efectul

Important!
Atragem atenţia tuturor cititorilor că în cazul în care comentariile nu se vor rezuma strict la tema articolului vizat şi nu vor fi exprimate în termeni decenţi şi civilizaţi, nu vor fi publicate. Comentariile sunt făcute publice după verificarea lor de către administrator.Autor: Bibicu
Cei din PSD n-anu niciun Dumnezeu când vine vorba să-şi apere corupţii şi infractorii. Nu cunosc vreo altă ţară unde să fie un partid cu atâţia corupţi şi condamnaţi ca PSD-ul din România. Unde s-a mai pomenit partid condus de un condamnat. Codul eticii al PSD se aplică selectiv. Lui Ponta nu, de exemplu.
Autor: Admin păt. Lucian
Dacă nu ţi-ar fi mintea la hoţii din banul public ai fi putut afla ce înseamnă un editorial şi cum se scrie un astfel de comentariu. De unde nu-i, nu cerem!
Autor: Bily Boy
Am ajuns de râslul lumii. Suntem ţara unde partidele sunt conduse de infractori, Senatul României de un inculpat precum Tăriceanu iar parlamentarii corupţi, cercetaţi penal sau trimişi în judecată dau lecţii de morală poporului de la tribuna Parlamentului. Suntem o ţară de rahaţi cu creierele spălate de PSWD.
Autor: Monica
Guvernul Cioloş este primul guvern postdecembrist care nu este implicat în acte de corupţie. De unde şi ndorinţa celor din nPSD să-l dărâme pentru a nu influenţa modul de gândire al românilor că se poate şi fără corupţie.
Autor: ueeu
la cei care urmaresc posturiletv ale infractorilor a avut efect , pentru ca ma indoiesc, ca vreun destept dein asta a avut macar curiozitatea sa asculte si explicatiile economistului ionut dumitru, care a explicat clar ca de fapt nu e vorba de nici o supraimpozitare ci de o chestiune tehnica menita a- le limita patronilor posibilitatea sa nu-siachite contributiile pe motiv ca nu sunt stopari la sursa din salariu pentru care risca inchisoare pentru neplata, pe cand obligatiile firmei nu intra sub incidenta acestor prevederi si de aceea s-a trecut toata suma pe care o plateste angajatorul ca salariu in dreptul salariatului
Adaugarea de comepntarii in aceasta sectiune a fost dezactivata. Puteti adauga acum comentarii doar daca sunteti logat pe Facebook.
Jurnalul de Botoşani şi Dorohoi

Blogul lui Rotundu
Arhivă