Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Infracţiuni
Editorial
Social
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Comentarii
Evenimente
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.7729 lei
1 USD = 4.3159 lei


Număr accesări
Astăzi: De la 07 Ianuarie 2003
1 72147892
Ipocrizie şi fariseism politic la parlamentarii PSD Botoşani

Important!
Atragem atenţia tuturor cititorilor că în cazul în care comentariile nu se vor rezuma strict la tema articolului vizat şi nu vor fi exprimate în termeni decenţi şi civilizaţi, nu vor fi publicate. Comentariile sunt făcute publice după verificarea lor de către administrator.Autor: Profesor
Parca va laudati cu mari dezvăluiri despre activitatea lui Hunca...Am ratat eu sau s-a pus batista pe tambal???Cam repede ati cedat,nu?
Autor: Mihai
Judetul a fost si va fi pesedist, stindardul rosu a fluturat si va flutura in comtinuare in judet, Dreapta cu indivizi ca Onisa, Anton Radu, Orasanu,....nu poate castiga alegerile.
Autor: ueeu
din pacate judetul a fost mereu o cloaca comunista care a dat tot felul de nulitati de calibrul lui bobu emil. dar probabil ii meritam.
Adaugă comentariul tău
Nume sau email
Comentariu
Sunt permise maxim trei comentarii pe zi pentru un articol de la un IP. Textul comentariului trebuie sa nu contina mai mult de 600 de caractere. Daca aveti de spus mai multe va rugam sa ne trimiteti e-mail, scrieti comentarii pe blog sau scrieti-ne pe pagina noastra de Facebook . Va multumim pentru intelegere.
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă