Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Infracţiuni
Social
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Anchete
Evenimente
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi: De la 07 Ianuarie 2003
1 123135946
Cele 4 mari proteste sindicale in desfasurare cu care se confrunta Guvernul Ciolos

Important!
Atragem atenţia tuturor cititorilor că în cazul în care comentariile nu se vor rezuma strict la tema articolului vizat şi nu vor fi exprimate în termeni decenţi şi civilizaţi, nu vor fi publicate. Comentariile sunt făcute publice după verificarea lor de către administrator.



Autor: ueeu
nu poti repara intr-un an ce s-a stricat in 20 cu concursul iresponsabililor si hotilor trimisi inclusiv de cei ce protesteaza in parlament.nu i-am vazut sa protesteze pe cei din sanatate cand mor oameni din vina colegilor lor , pe cei din justitie cand infractorii scapa de pedepse cu ajutorul colegilor lor , s.am.d.dar daca s-a incetatenit de la kgb iliescu incoace ideea ca , cu cat muncesti mai putin trebuie sa ai pretentii mai mari nu e de mirare ce se intampla, lasa ca va fi bine cand ne vom duce dracului de tot , ca nu meritam sa ne numim popor ( nu-i asa tov dragnea , ponta , tariceanu?, votati legea defaimarii mai repede sa puneti iar pumnul in gura celor ce mai muncesc in tara asta !
Adaugă comentariul tău
Nume sau email
Comentariu
Sunt permise maxim trei comentarii pe zi pentru un articol de la un IP. Textul comentariului trebuie sa nu contina mai mult de 600 de caractere. Daca aveti de spus mai multe va rugam sa ne trimiteti e-mail, scrieti comentarii pe blog sau scrieti-ne pe pagina noastra de Facebook . Va multumim pentru intelegere.
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Catalin Flutur Valeriu Iftime
Ultimele articole de pe blog