Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Anunţuri
Editorial
Învăţământ
Administraţie
Horoscop
Umor
Gastronomie
Reportaje
Comentarii
Evenimente
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8697 lei
1 USD = 3.9827 lei


Număr accesări
Astăzi: De la 07 Ianuarie 2003
1 118289758
Ecaterina Andronescu, piaza rea a învăţământului, recidivează

Important!
Atragem atenţia tuturor cititorilor că în cazul în care comentariile nu se vor rezuma strict la tema articolului vizat şi nu vor fi exprimate în termeni decenţi şi civilizaţi, nu vor fi publicate. Comentariile sunt făcute publice după verificarea lor de către administrator.Autor: ueeu
poate infractorii de drept comun sa isi mai revina dar astia in nici un caz. ce e tragic e ca suntem in esenta in majoritate un popor de infractori de vreme ce continuam sa le acordam incredere acestor delicventi
Autor: Bilanţ
Femeia asta a desfiinţat şcolile profesionale, a lăsat să se copie la Bac că au ajuns lieenii să nnu mai înveţe, a dorit nsă-i bage la facultate fără Bac, i-a păcălit în 2008 pe profesori că le dublează salariul, este anchetată npenal pentru luare de mită şi tot ea conduce în Senat Comisia de Învăţământ. Numai în România condusă de PSD sunt posibile toate acestea!
Autor: Intrebari fara raspuns
De ce aceste examene ale directorilor nu se realizeaza in intervalul 15-31 iulie ca fiecare castigator sa-si pregateasca institutia cum doreste.Aprovizionare lemne,varuit ,igienizat ,autorizat,plan invatamant.......si multe altele.?Sectiile de votare plus sistemul de centralizare de ce nu sunt supravegheate cu camere ca la examenele scolare,infrastructura fiind in toate scolile.De ce nu exista doar doua manuale alternative unul pentru toate scolile si altul pentru scolile de performanta pentru a elimina zapacirea elevilor si practica pregatirii taxata cu 50lei 2 ore?
Autor: Aglaia
Asa a facut si PNL si PDL.... Nu mai afurisiti PSD-ul degeaba...
Adaugă comentariul tău
Nume sau email
Comentariu
Sunt permise maxim trei comentarii pe zi pentru un articol de la un IP. Textul comentariului trebuie sa nu contina mai mult de 600 de caractere. Daca aveti de spus mai multe va rugam sa ne trimiteti e-mail, scrieti comentarii pe blog sau scrieti-ne pe pagina noastra de Facebook . Va multumim pentru intelegere.
Jurnalul de Botoşani şi Dorohoi

Blogul lui Rotundu
Arhivă