Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Anunţuri
Editorial
Învăţământ
Administraţie
Horoscop
Umor
Gastronomie
Reportaje
Comentarii
Evenimente
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8697 lei
1 USD = 3.9827 lei


Număr accesări
Astăzi: De la 07 Ianuarie 2003
1 118292901
Scrisoare deschisă a jurnalistului Ioan Rotundu către preşedintele PNL Alina Gorghiu

Important!
Atragem atenţia tuturor cititorilor că în cazul în care comentariile nu se vor rezuma strict la tema articolului vizat şi nu vor fi exprimate în termeni decenţi şi civilizaţi, nu vor fi publicate. Comentariile sunt făcute publice după verificarea lor de către administrator.Autor: ueeu
aude alinuta asa cum au grija ponta si dragnea de poporca sa-i aici cei de dreapta aud cu stanga cei de stanga cu dreapta , iar electoratul ,,avizat,, adica turmentat isi taie craca de sub picioare si daca si-ar taia-o numai lui ar fi cum ar fi dar isi condamna si urmasii la a trai in mocirla , dar enormal in tara in care in capitalaiese primar general un candidat care a declarat ca nu-l intereseazace se va intampla peste 30 de ani.
Adaugă comentariul tău
Nume sau email
Comentariu
Sunt permise maxim trei comentarii pe zi pentru un articol de la un IP. Textul comentariului trebuie sa nu contina mai mult de 600 de caractere. Daca aveti de spus mai multe va rugam sa ne trimiteti e-mail, scrieti comentarii pe blog sau scrieti-ne pe pagina noastra de Facebook . Va multumim pentru intelegere.
Jurnalul de Botoşani şi Dorohoi

Blogul lui Rotundu
Arhivă