Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Politică
Infracţiuni
Anunţuri
Economic
Editorial
Administraţie
Social
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Evenimente
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8697 lei
1 USD = 3.9827 lei


Număr accesări
Astăzi: De la 07 Ianuarie 2003
1 87798123
Mihai Eminescu: Escrocherie sadea sau eroare de tehnoredactare?

Important!
Atragem atenţia tuturor cititorilor că în cazul în care comentariile nu se vor rezuma strict la tema articolului vizat şi nu vor fi exprimate în termeni decenţi şi civilizaţi, nu vor fi publicate. Comentariile sunt făcute publice după verificarea lor de către administrator.Autor: Manole Yu
Comuna esdte condusă de clanul Gireadă, nişte inculţi, imorali şi care trăiesc într-o promiscuitate greu de înţeles. Nevasta lui Gireadă lucrează ca primar cu amanta soţului. Pe lângă ei s-au lipit fel de fel de profitori ca în cazul de faţă.
Autor: Cetatean
Cata vreme primaria este condusa de Gireada nu se va face dreptate nimanui. In comuna lui Eminescu dreptatea a murit demult.
Autor: Akegător
Faptul că Aneta Gireadă a fost votată de peste 70% din săteni nu vă spune nimic? Sunteţi nişte frustraţi care n-aţi fost aleşi de săteni şi acum aruncaţi cu noroi asupra familiei gireadă.
Autor: Stan Patitul
Rotundule ai pus-o, esti pe teren minat. Morosanu este ginerele sefului ASNAF Paul Musteata. Las-o balta ca sunt puternicii zilei si nu vei face nimic.
Autor: Pentru Akegator
A castigat Aneta cu 70 % pentru ca Verginel a amenintat si constrans 10 din cei 16 consilieri locali, ca daca nu umbla din casa in casa prin comuna si nu aduc liste cu cel putin 200 de alegatori care vor vota pe Aneta, nu vor mai avea ocazia sa prinda functia de consilier local. Apoi , la fiecare butic din comuna, dar in special la Stancesti, s-au lasat cateva bidoane cu tuica, la 20 litri fiecare bidon, plus paine, salam etc si gestionarii au dat sfoara in sat betivanilor si altora, ca daca castiga Aneta, au cu ce sarbatori. Cam in aceasta a constat vointa alegatorilor .
Adaugarea de comepntarii in aceasta sectiune a fost dezactivata. Puteti adauga acum comentarii doar daca sunteti logat pe Facebook.
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă