Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Infracţiuni
Economic
Social
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Comentarii
Evenimente
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8697 lei
1 USD = 3.9827 lei


Număr accesări
Astăzi: De la 07 Ianuarie 2003
1 87414722
Botoşani: O firmă fantomatică toacă banii CJ-ului la Lacul Eminescu

Important!
Atragem atenţia tuturor cititorilor că în cazul în care comentariile nu se vor rezuma strict la tema articolului vizat şi nu vor fi exprimate în termeni decenţi şi civilizaţi, nu vor fi publicate. Comentariile sunt făcute publice după verificarea lor de către administrator.Autor: ueeu
nu mai afla nimeni nimic la cate magari a facut macaleti fara sa se afle nimic , ce credeti ca e va afla acum? doar cca au fost furati iar banii contribuabililor si nimic mai mult , bravos judet votati jigodii in continuare!
Autor: Liberal
Judele, fosta mana dreapta a lui Turcanu, este cel care a bgat girma Ana Arhitectura la masa deszapexirii. Iar Judele este afacerist bara/bara cu Soptixa.
Autor: Bebi
Percheziţia DNA cu desyăpezirile a fost înmormântată de Gireadă şi Şoptică pentru că amândoi au păpat banii CJ. Gireadă se laudă că la DNA Suceava nimic nu se mişcă fără ştiinţa sa.
Autor: Sugestie
Domnule Rotundu căutaţi-o pe Nicoleta amanta lui Gireadă şi veţi aflşa multe. Femeia are un copil cu Gireadă pe care l-a chemat în judecată pentru paternitate. Este necăjită că Gireadă şi-a bătut joc de ea şi i-a distrus familia.
Autor: [email protected]
In spatele firmei se afla Soptica.De asta cei de la ITM nu dau pe acolo.Cei ce lucreaza acolo nici macar nu au contracte de munca.
Adaugarea de comepntarii in aceasta sectiune a fost dezactivata. Puteti adauga acum comentarii doar daca sunteti logat pe Facebook.
Jurnalul de Botoşani şi Dorohoi

Blogul lui Rotundu
Arhivă