Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Politică
Infracţiuni
Anunţuri
Economic
Fapt divers
Editorial
Administraţie
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Comentarii
Evenimente
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8697 lei
1 USD = 3.9827 lei


Număr accesări
Astăzi: De la 07 Ianuarie 2003
1 106092099
Flămânzi: O nouă ţeapă dată de deputatul liberal Costel Şoptică

Important!
Atragem atenţia tuturor cititorilor că în cazul în care comentariile nu se vor rezuma strict la tema articolului vizat şi nu vor fi exprimate în termeni decenţi şi civilizaţi, nu vor fi publicate. Comentariile sunt făcute publice după verificarea lor de către administrator.Autor: ueeu
nu a patit nmic soptica pentru afacerile de aici de acum cativa ani cu cumnata-sa cotabil sef la grupul scolar elie radu , asa ca ma indoiesc , ca se va auzi ceva si de la flamanzi
Autor: Liberal
Şoptică cu Girteadă se laudă în partzid că ei se au bine cu DNA Suceava şi n-au a se teme de nimic. Dovadă că Şoptică a dat ţeapă la Penitenciarul Botoşani tot tot cu lucrări plătite şi nefăcute de peste un miliard de lei şi nu a păţit nimic.
Autor: Suhărean
Ce a făcut Soptica la Flamanzi este un mizilic pe langa ce a facut cu primarul nostru Chelaru la Suharau. Sa veniti domnule Rotundu pe la noi sa vedeti si sa va minunati de ce a putut face Sopotica care este din comuna noastra din Smardan.
Autor: Admin pt Gogu
Dacă te pasionează faptele mondene caută-le prin alte părţi. Cititorii Jurnalului sunt prea educaţi ca să-şi piardă timpul citind aşa ceva.
Adaugarea de comepntarii in aceasta sectiune a fost dezactivata. Puteti adauga acum comentarii doar daca sunteti logat pe Facebook.
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă