Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Infracţiuni
Editorial
Administraţie
Horoscop
Umor
Evenimente
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8697 lei
1 USD = 3.9827 lei


Număr accesări
Astăzi: De la 07 Ianuarie 2003
1 97401575
Frumuşica: Primarul PSD Costel Rădeanu boicotat de consilierii locali

Important!
Atragem atenţia tuturor cititorilor că în cazul în care comentariile nu se vor rezuma strict la tema articolului vizat şi nu vor fi exprimate în termeni decenţi şi civilizaţi, nu vor fi publicate. Comentariile sunt făcute publice după verificarea lor de către administrator.Autor: Cetățean
Vamanu Margareta sa se desemneze pe dansa ca membru in comisia de concurs pentru postul de director al Școlii si dacă tot participa,sa se intervieveze singura,arătându-si astfel,siesi,marile realizări de director. E lipsa de bun simt din partea unei persoane care urmărește doar funcția si care habar nu are sa facă învățământ in adevăratul sens al cuvântului. Elevii dumneaei vin total nepregătiți ,unii nu știu nici sa scrie sau sa citească ,nu au nici măcar acel bun simt insuflat de învățător in cei 4 ani. Doamna Vamanu sa se mai uite la colegii din oraș ,sa v
Autor: ueeu
dupa cum am mai zis cei de acolo isi merita soarta pentru ca ei i-au ales
Autor: Martha
Bălăşanu este bun frustrat căruia nu-i merge afacerea şi vrea să se remarce făcând rău întregii comune. Omul are o problemă la bibilică.
Autor: Marga
Cucoana preoteasă, cu facultate pe marginea şanţului, vrea să fie director. N-a reuşit primar deşi a dat de băut la oameni chiar în zile de post şi când soţul ei slujea în biserică. N-are morală, n-are rezultate profesionale dar are ambiţia de a fi cineva. Nu va mai fi!
Autor: Gigi
Guraliuc a fost fugărit de cei din Flămânzi şi s-a oploşit la Frumuşica adus de Bălăşanu. Doi profitori care-şi bat joc de comună.
Autor: GABI
Eu stiu ca s-au intilnit toti la Balasanu acasa simbata si cred ca acolo au pus la cale aceasta mizerie. E rusinos cum un om din Flaminzi vine si comanda comuna Frumusica.De ce Duduia nu este data afara de cei de la PNL? A fost impotriva PNL-ului si la alegerea viceprimarului, acuma este tot impotriva lui si a comunei ca sa nu se voteze lucruri importante pentru comuna.
Autor: Lili
Cucoana preoteasă, cu facultate facuta la x si 0, pe colaci popii, nu-i place sa fie evaluata de o comisie care au facultatii la zi si s-a revoltat. Mai bine si-ar lua popa si-ar pleca din aceasta comuna ca nu plinge nimeni dupa ei. Rusine pentru cei din comuna si din consiliul local ca accepta ifosele acestor venetici.
Autor: Mioara
Sunt dezgustata de asemenea oameni, si cind stiu cit au tracanit de uni si de alti in campania electorala si de fapt ei sunt cei care au pus si pun frina dezvoltarii comunei. Intotdeaua in comuna noastra venetici au fost primiti cu flori iar cei de-a locului improscati cu noroi, chiar daca s-a dovedit multe impotriva lor si au facut mult rau comunei, ei tot au ramas si mai au curajul sa ridice vocea.ex: Manea, Guraliuc, Vamanu, Butnaru etc.
Autor: Titi
Niste ninorociti...si-au vazut saci in caruta si acum isi joaca cai. Cine-i mai alege asemenea lepadaturi? Toti sunt niste hoti care au furat aceasta comuna, cind au ocupat niste functi de conducere, acum cind nu au puterea boicoteaza. Se vede ce comunitate proasta exista la Frumusica. Daca erau uniti si cu minte nu alegeau niste venetici ca Vamanu, Guraliuc sau Hutupasu si nici pe cei care ia pus pe lista ca Balasanu. Ce au facut acesti oameni pentru comuna Frumusica? Va spun tot eu au mincat-o si au furat-o si si-au batut joc de cetateni comunei.
Autor: Recomandare de la Ion
Asa cum domnii de la PSD Frumusica au bagat bani pentru a-si aranja un viceprimar convenabil sa bage incontinuare si pentru aprobarea tuturor problemelor.Via-i destul de mare asa ca bani sunt.
Autor: Frumoasa de la Frumusica
Doamne ,doamne de ce nu se fac publice toate aceste Mărșăluitor făcute de ,,duduia,, in comuna si pentru comuna ???

Despre BALASANU ce sa mai zicem -incompetenta in domeniul contabilitate se reflecta acum in răutatea ce il caracterizează.

Adaugarea de comepntarii in aceasta sectiune a fost dezactivata. Puteti adauga acum comentarii doar daca sunteti logat pe Facebook.
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă