Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Politică
Infracţiuni
Anunţuri
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Reportaje
Religie
Evenimente
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8697 lei
1 USD = 3.9827 lei


Număr accesări
Astăzi: De la 07 Ianuarie 2003
1 86926591
Casa memorială a Sf. Ioan Iacob Hozevitul abandonată uitării

Important!
Atragem atenţia tuturor cititorilor că în cazul în care comentariile nu se vor rezuma strict la tema articolului vizat şi nu vor fi exprimate în termeni decenţi şi civilizaţi, nu vor fi publicate. Comentariile sunt făcute publice după verificarea lor de către administrator.Autor: nordicu\'
Inertia si nevrednicia localnicilor din aceasta zona izolata, indiferent de locul si rolul avut in societate, va mai dura mult pana sa se poata face ceva util si frumos care sa dezmorteasca cat de cat zona. Greu vor scapa oamenii locului de griji, de saracia bine ancorata pe acele meleaguri, de migratia umana care pustieste crunt zona si multe altele.In prezent nici natura nu-i mai ajuta, seceta punand stapanire pe acele locuri de cca 3 ani, credinta nu mai este credinta. Cu multi ani in urma oamenii locului erau altfel,erau patrunsi de multa moralitate, credinta si mult simt civic. Azi...
Autor: Dilema 9
1.Mancarea facuta la manastire e mai gustoasa fiindca se incepe a fi preparata cu rugaciune, cu binecuvantare.

2.Politrucii decat sa faca o poteca, un drum spre padure, mai bine o taie pe toata;asa cum sunt obisnuiti. Asta le aduce banet berechet in bugetul propriu. Constructia unui drum le aduce doar batai de cap. Si degeaba bati toaca la urechea surdului.

Autor: Localnic
Părinţii sfântuluii sunt înmormântaţi în cimitirul satului aflat pe malul Prutului într-un loc pitoresc şi bun de pelerinaj. Dar cine să se ocupe de aşa ceva?
Autor: [email protected]
In luna februarie 2016 am gasit afisat pe usa un numar de telefon, am sunat si in mai putin de 5 minute ni s a deschis si casa si bisericuta.Am avut o mare implinire sufleteasca deoarece am fost in pustiul Hozeva, la Biserica Sfantul Gheorghe unde se afla moastele Sfantului.

Adaugarea de comepntarii in aceasta sectiune a fost dezactivata. Puteti adauga acum comentarii doar daca sunteti logat pe Facebook.
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă