Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Politică
Administraţie
Social
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Comentarii
Religie
Editorial
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8697 lei
1 USD = 3.9827 lei


Număr accesări
Astăzi: De la 07 Ianuarie 2003
1 120878179
Editorial Cleştele în care stă prins Flutur

Important!
Atragem atenţia tuturor cititorilor că în cazul în care comentariile nu se vor rezuma strict la tema articolului vizat şi nu vor fi exprimate în termeni decenţi şi civilizaţi, nu vor fi publicate. Comentariile sunt făcute publice după verificarea lor de către administrator.Autor: Stan Patitul
Macaleti vorbeste???? A uitat de pasunea de la Zaicesti? Egner cu cat a vandut spatiul din Piata Mare lui Tatarciuc(restaurantul si magazinul lipit de Big) Atunci DNA unde era...si de fapt acum unde este pentru ca totul era dovedit daca isi faceau treaba si nu ascultau politic de PSD!

Autor: ueeu
daca botosanenii care l-au votat pe flutur vor accepta asa ceva isi vor merita soarta , pt ca nu ce a votat judetul adica pe infractorul macaleti( prin votarea psd) trebuie sa faca legea si in oras
Autor: Magistrat
Marea piedică în calea celor de la DNA de a-l aresta pe Flutur este că n-au nicio dovadă că acesta a luat mită. Percheziţiile sunt încercări disperate de a găsi probe materiale de a dovedi măcar indirect existenţa mitei. Ori ştie toată lumea din Primărie că Flutur n-a acceptat mită.
Autor: Recomandare
Macaleţi ar trebui să stea cuminte. Banii daţi de Ponta prin Prefectura Botoşani când el era prefect şi au ajuns la primarii PSD câtă mită i-au adus? De la Dimăcheni, de la primarul Cojocariu câţi bani i s-au întors din zecile de miliarde dăruite de pomană? Dar vila de la Vlădeni pe ce bani a ridicat-o macaleţi? Iată cine vorbeşte!
Autor: Dlacara violeta
Mai întâi a fost mazilit Blaga şi s-a instalat Gorghiu preşedinte. Urmează ca în ţară toţşi cei aflaţi la conducerea PNL şi provin din PDL să fie maziliţi. La Botoşani este o situaţie aparte. Gorghiu are probleme cu penaliştii de aici precum Gireadă, Grigoraş, Şoptică şi nu ştie cum să-i facă să fie pe liste fără prea mare scandal. Încă nu s-a luat o decizie finală.
Adaugă comentariul tău
Nume sau email
Comentariu
Sunt permise maxim trei comentarii pe zi pentru un articol de la un IP. Textul comentariului trebuie sa nu contina mai mult de 600 de caractere. Daca aveti de spus mai multe va rugam sa ne trimiteti e-mail, scrieti comentarii pe blog sau scrieti-ne pe pagina noastra de Facebook . Va multumim pentru intelegere.
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă