Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Politică
Fapt divers
Învăţământ
Administraţie
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Comentarii
Pamflet
Anchete
Evenimente
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8697 lei
1 USD = 3.9827 lei


Număr accesări
Astăzi: De la 07 Ianuarie 2003
1 113148022
Botoşani: Cine sunt cei care-l răstignesc pe primarul Flutur

Important!
Atragem atenţia tuturor cititorilor că în cazul în care comentariile nu se vor rezuma strict la tema articolului vizat şi nu vor fi exprimate în termeni decenţi şi civilizaţi, nu vor fi publicate. Comentariile sunt făcute publice după verificarea lor de către administrator.Autor: nici cainii cand vor stapanii

Apar două probleme.

Prima ar fi că prea adesea auzi feluriţi indivizi cu o moralitate de la discutabil în jos care se prezintă drept cai duşmăniţi şi vânaţi de câini, chit că lor li s-ar potrivi mai degrabă apelative gen şarpe, şacal, hienă sau coiot.

A doua problemă este că, în realitate, o haită de câini sălbăticiţi poate rezolva rapid un armăsar focos, trimiţându-l în lumea cea bună, unde nu există hamuri şi potcoave, păşunile sunt veşnic verzi şi iepele mereu în călduri.

C&aci

Autor: Voicu
Este ştiut că de duşmani te fereşti singur nu şi de prieteni.
Autor: Nostradamus
Flutur va rămâne primar în continuare iar cei din PSD nu vor forma viitorul guvern. Gireadă, Grigoraş şi Şoptică vor deveni clienţii DNA. Viitorul partid iubit de români va fi USR.
Autor: ioan
Notre dames, deja USR a devenit un partid contestat si in mediile tefeliste, sa nu mai vorbesc de romani in general. Dupa cum merglucrurile in tara si mai ales in Europa, dar si cu influienta americana, viitorul politic va apartine nationalismului. USR reprezinta o noua miscare marxista si lucrul acesta va aduce o aversitate in societate fata de ei si de straini. Brexitul se va extinde pe fondul greselilor internationalistilor. Cat il priveste pe domnul Flutur, trebuie sa vedeti ca in PNL a inceput (cu ajutorul masinii de razboi-DNA) oinlaturare a fostilor PDL-isti.
Autor: Intrebare
Dacă USR este partid marxist, atunci PSD de dracu\' mai este?
Adaugarea de comepntarii in aceasta sectiune a fost dezactivata. Puteti adauga acum comentarii doar daca sunteti logat pe Facebook.
Jurnalul de Botoşani şi Dorohoi

Blogul lui Rotundu
Arhivă