Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Politică
Infracţiuni
Economic
Editorial
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Evenimente
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8697 lei
1 USD = 3.9827 lei


Număr accesări
Astăzi: De la 07 Ianuarie 2003
1 89143915
Editorial Bucuraţi-vă voi o lună şi vom plânge cu toţii 4 ani!

Important!
Atragem atenţia tuturor cititorilor că în cazul în care comentariile nu se vor rezuma strict la tema articolului vizat şi nu vor fi exprimate în termeni decenţi şi civilizaţi, nu vor fi publicate. Comentariile sunt făcute publice după verificarea lor de către administrator.Autor: ueeu
cum sa nu se bucure idiotii daca sunt condusi de lideri de sindicat pe modelul celor de dinainte de 1989 cum este acest sepi fost vicepresedinte psd organizatia alba , care zicea ca e ceva normal ca partidul sa se foloseasca de ei si ei de partid , doar totdeauna acesti agitatori ca lideri nu se pot numi au fost recompensati de psd cu functii platite baban din bani publici
Autor: ueeu
a tinerilor care muncesc nu a celor din teleorman care ii canta ode tov dragnea ca pe vremea pionerilor sau dau bolnavii afara din salon ca sa filmeze spoturi de campanie pt psd, pt ca de astfel de ,,tineri suntem satui , sunt urmasii lui iliescu nastase , duban , poliana cristescu si mai adaugati voi , ca eu sunt prea dezamagit de acei tineri pe care i-am vazut in informatia teleormanului dar care bineinteles nu va ajunge niciodata in alte parti din tara decat dupa ce teleormanizarea romaniei va fi dusa la bun sfarsit, te mai inflamezi tov dragnea cand auzi de teleormanizare?
Autor: Bubu
De exemplu la LSADE Botosani guraliva Minca s-a inconjurat de hahalere proaste ca noaptea care vor sa fie deputati. o sa=i voteze sracul.
Adaugarea de comepntarii in aceasta sectiune a fost dezactivata. Puteti adauga acum comentarii doar daca sunteti logat pe Facebook.
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă