Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Politică
Infracţiuni
Horoscop
Umor
Comentarii
Evenimente
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8697 lei
1 USD = 3.9827 lei


Număr accesări
Astăzi: De la 07 Ianuarie 2003
1 87711575
Trimişii în Parlament, expresia capacităţii de înţelegere a botoşănenilor

Important!
Atragem atenţia tuturor cititorilor că în cazul în care comentariile nu se vor rezuma strict la tema articolului vizat şi nu vor fi exprimate în termeni decenţi şi civilizaţi, nu vor fi publicate. Comentariile sunt făcute publice după verificarea lor de către administrator.Autor: Yanna
Perfecta analiza domnule Rotundu! Numai o singura hiba:Budai Marius nu a fost sustinut de Balta junior, acesta fiind preocupat mai mult de starea psihica jalnica a tatucului care in ultimul mandat nu a reusit decat sa ajunga in acelasi timp bunic si tatic, de aici capatandu-se si cu o porecla de la sahistii pensionari din parc: i se spune Simultan.
Autor: gogu villanova
Treziti-va oameni buni ginditi cu capul vostru hotariti singuri pentru voi nu lasa-ti lichelele sa decida in locul vostru.Cititi,informati-va nu aplecati urechea la toate zvonurile si la stirile de la \"radio sant\".Votati impotriva hotilor .Cred ca va-ti saturat de acestia.Ginditi-va bine.
Autor: ueeu
din pacate acesti candidati sunt dupa chipul si asemanarea majoritatii dintre noi asa ca ma indoiesc , ca cetatenii vor alege cu mintea , in general romanul e dispus sa creada ce ii place chiar daca acestea sunt minciuni pe care nu le-ar crede nici copiii de gradinita.mai mult in aceste alegeri vom opta pentru a ne opri la poarta dezvoltarii si modernizarii romaniei sau a avea curajul sa trecem de ea
Autor: preacinstitul
Interesant articol ! Sa votam cu reprezentantul cinstei, a onestităţii şi a responsabilităţii faţă de ţară care ne va duce la bunastare si progres cu SOPTICA si GIREADA. Eu cred ca acest reprezentant ii va duce la bunastare doar pe SOPTICA, GIREADA si primarii cu care fac afaceri, ca acest reprezentant a sarit ca ars cind a fost vorba de ceva banuti de dat poporului caruia ii spune sa astepte ca vor cloci ei pina prin 2020 - 2100 o lege \"predictibila\" de o sa-i sature de bani pe toti. Pina atunci doar ei au dreptul si afaceristii din afara tarii.
Autor: Pt. Preacinstitul
Amice, Rotundu ţi-a sugerat să alegi între Cioloş şi Dragnea nu între excrocii dinj PNL şi PSD de care va avea grijă DNA-ul. Tu l-ai ales pe Dragnea, deci eşti din tagma escrocilor apăraţi de PSD.
Autor: preacinstitul
Am inteles. Nu am ales bine. Dragnea cu excrocii aparati de PSD nu va putea face nimic pentru noi pe cind Ciolos cu excrocii aparati de PNL va aduce raiul pe pamint. Excrocii din PNL sunt mai buni decit cei din PSD. Q.E.D.
Autor: Stafia roşie
Preacinstitul are dreptate. PNL are numai doi escroci, PSD şase, minoritatea se supune majorităţii aşa că trebuie votat Dragnea, Ponta, Şova, Ghiţă, Tăriceanu şi aşta cât mai repede ca să nu le-o ia înainte DNA-ul.
Autor: preacinstitul
DNA-ul l-a aparat si il apara pe primul penal al tarii - Klaus Werner Iohannis cit si PDL/PNL - ul ... Celorlati le face dosare la comanda . Oricit ati latra, romanii s-au desteptat, observa, taxeaza ipocrizia si vom vedea rezultatul alegerilor ... Pt. Preacinstitul si Stafia Rosie , bunastare si dezvoltare ciolosiana va doresc.
Autor: Admin pt Dilema
Pe acest site nu se validează comentariile care conţin cuviunte jignitoare. Păstrăm o notă de civilizaţie.
Autor: Dilema 9
Pentru troaca politica de care nu mai scăpăm am folosit un comentariu absolut civilizat, stimabile. Nu stiu ce otravă am putea folosi sa scăpăm de șobolanii ăștia. Vad ca se perpetuează numai corupti, incompetenti, javre ordinare. Si nu cuvintele jignesc, ci faptele lor mizerabile ne jignesc. Adica cum vine asta? Ei fura o tara intreaga de aproape 3 decenii si noi trebuie sa- i respectăm si sa le vorbim civilizat. Dar ce cred, ca s- a intalnit hotu\' cu prostu\'? Kiss da mamii lor de escroci ordinari.
Autor: Matiz
Parerea mea e ca ar fi mai bine sa lasam partidele mari sa-si mai vada de familii si sa votam partidele mici, noi , care au candidati tineri nu tot hotii care ne-au jecmanit un sfert de secol.
Autor: ioan
Sa fim seriosi. In Botosani vor fi 2 senatori si 4 deputati PSD si 1 sen si 2 dep PNL.
Autor: vasile
Lucian Trufin inginer electronist vrea să activeze în comisia pentru agricultură din Senat.Punem electronist la agricultură,agronomii la cultură doctorii la industrie etc.Ca inginer eletronist nu a practicat nici o oră,după cum nici la gricultură.
Adaugarea de comepntarii in aceasta sectiune a fost dezactivata. Puteti adauga acum comentarii doar daca sunteti logat pe Facebook.
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă