Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Cultură
Anunţuri
Economic
Sănătate
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Evenimente
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8086 lei
1 USD = 4.3072 lei


Număr accesări
Astăzi: De la 07 Ianuarie 2003
1 74784702
Editorial Mergem pe mâna lui Cioloş sau a lui Dragnea?

Important!
Atragem atenţia tuturor cititorilor că în cazul în care comentariile nu se vor rezuma strict la tema articolului vizat şi nu vor fi exprimate în termeni decenţi şi civilizaţi, nu vor fi publicate. Comentariile sunt făcute publice după verificarea lor de către administrator.Autor: [email protected]
Viktor Orban, nu Ludovic Orban este PM Ungariei.
Autor: ueeu
nu stiu cata trecere au argumentele in favoarea lui ciolos atata vreme cat fosti securisti intoxica mintile smirgheluite, iar grosul celor ce muncesc la privat nu inteleg sa iasa la vot pt ca numai asa vor reusi sa nu mai sustina nemunca celor platiti din realizarile particularilor pt care contribuie si ei.cresterea artificiala a salariului bugetarilor duce la marirea sal mediu pe economie , care se traduce pt cei din privat la putere de cumparare mai mica , punctaj de pensie micsorat artificial bataie de joc din partea celor care practic le fura o parte din venituri
Autor: Flamanzan
Am sa-l votez pe Gireada cum l-au votat Flamanzenii mei in 2012 care le-au fost alaturi in fiecare an la zilele orasului pe scena de pe tapsanul dintre blocuri alaturi de alti PNL-ei si ne-au felicitat si....atat in tot mandatul,Pe Soptica pentru ca-i plac proiectele mari banoase.Firma sa a realizat lucrarea de la lic.N Balcescu de rasul curcilor.La nici o luna de la inaogurare se desfac usile,(care initial au fost montate invers)pica manerele la clante,curge apa pe pereti,bate vantul prin termopane....si merita domnii votati.Veniti la liceu si va convingeti.Pacat de d-l Turcanu stai-ar in gat drumul Flamanzi Prajeni cu gropile si cu asfaltul lui cu tot.Cu adevarat merita sa ne reprezinte.
Autor: Alt Flamanzean
Am s-o votez pe Doinita, senatoarea de Flaminzi, pentru ca.... n-a facut nimic, dar absolut nimic in Flamanzi, pardon, a taiat panglica la Liceu!!! In rest, se mai strica usi, mai curge apa pe pereti, dat tot e ceva fata de nimic, nimic, nimic!!!!! Si pentru tine flamanzean, furia iti intuneca mintea, de doi ani, Zilele orasului nu mai sunt intre blocuri!!!
Adaugarea de comepntarii in aceasta sectiune a fost dezactivata. Puteti adauga acum comentarii doar daca sunteti logat pe Facebook.
Jurnalul de Botoşani şi Dorohoi

Blogul lui Rotundu
Arhivă