Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Fapt divers
Editorial
Sănătate
Administraţie
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Comentarii
Evenimente
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8697 lei
1 USD = 3.9827 lei


Număr accesări
Astăzi: De la 07 Ianuarie 2003
1 85145759
Botoşani: Marele dezmăţ legislativ şi disciplinar din Colegiul Economic „Octav Onicescu”

Important!
Atragem atenţia tuturor cititorilor că în cazul în care comentariile nu se vor rezuma strict la tema articolului vizat şi nu vor fi exprimate în termeni decenţi şi civilizaţi, nu vor fi publicate. Comentariile sunt făcute publice după verificarea lor de către administrator.Autor: Profesor
Lucrurile cam asa stau. Din pacate acestea sunt consecintele conducerii ISJ repreyentata de Hunca. Bine ca sxapam de ea urmand a fi aleasa deputat.
Autor: Belicosul
Huțanu și-a făcut fin Colegiu un fel de feudă că nu se teme de nimic, îl protejează cei de la PSD.
Autor: Fost elev
La Colegiul Economic au elevi buni si foartebuni,au profesori foarte buni,pacat caacesta conduceretolereaza unprof. betivancare nu-si face orele.La reclamatiile elevilor cat si a parintilor privind aceastaproblema ,directorul a amenintat elevii cu represalii,aveti grija ce spuneti parintilor,de unde stiti ca profesorul e beat,dirigintii au fost mustruluiti,etc.,dar poate va veni si timpul in care se va taia cracana de sub picioare.Singurii care fac de rusine acest colegiu sunt betivanii care au statut de profesori,in rest felicitari.2015

Autor: un profesor
Nu va bucurati daca pleaca Hunca parlamentar vine alta pesedista ( pesedist ), mai rea ca Hunca, asa ca multumiti celui de sus cu ce va dat !
Adaugarea de comepntarii in aceasta sectiune a fost dezactivata. Puteti adauga acum comentarii doar daca sunteti logat pe Facebook.
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă