Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Politică
Economic
Administraţie
Social
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Comentarii
Editorial
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8286 lei
1 USD = 4.4674 lei


Număr accesări
Astăzi: De la 07 Ianuarie 2003
1 81826586
Editorial Cum să-i învingem pe „Ai noştri”

Important!
Atragem atenţia tuturor cititorilor că în cazul în care comentariile nu se vor rezuma strict la tema articolului vizat şi nu vor fi exprimate în termeni decenţi şi civilizaţi, nu vor fi publicate. Comentariile sunt făcute publice după verificarea lor de către administrator.Autor: un votant
Urmatorii patru ani Romania va fi condusa de partidul ROSU, nea Iliecu daca moare va fi fericit de rezultatele PSD-ului.
Autor: Billy Boy
Tramp ales preşedinte SUA, Dragnea premier al României. S-a întors lumea pe dos.
Autor: Mădălina
Lipsa de educaţie a celor de la sate a fost intenţionat menţinută de PSD ca oamenii să nu descopere cum sunt minţiţi.
Autor: Daniel
Ne meritam soarta cu Budai, Trofin, Razvan Rotaru, Hunca, Doinita parlamentari,mari personaliti politice ale judetului ! RUSINICA !!!
Autor: Marcela
Ia plasa cu FSN-ul.... PNL-ul (PDL deghizat)...,. E o veche zicala... Usor mai uita Romanul....
Autor: Madalin
Adica minciunile PNL-PDL sunt mai dulci Madalina??? Reformarea clasei politice inseamna schimbarea gandirii si a modului de actiune ca haita! OAmeni tineri care de fapt sa nu faca politica ci sa aplice notiuni, reguli si functii publice la modul convergent pentru binele Poprului, nu doar personal sau in grup.
Autor: PE CINE SA VOTEZ MAESTRE?
Soptica prin firma sa a executat liceul N Balcescu ,o bataie de joc ce la nici o luna de functionare se darama,Grigoras e preocupat de transportul firmei RVG si nu-l cunoaste nimeni in Parlament,Gireada?...ma abtin.PSD pe cine ?,sefii acestui partid inca viseaza la Ponta cica este brendul Romaniei dar cand a fost la guvernare a taiat finantarea E58 BT- TG Frumos iar SV-BT l-a redus la un simplu drum proaspat asfaltat.Apropo in ultimiii 2 ani nici marcajul pe aceste drumuri nu l-a mai reanoit.Singura ce mai scoate capul e Federovici dar are si ea bube destule.Tariceanu este omul care nu respecta legile votate in parlament si ajuns la putere le abroga.Alte partide...nu avem.,,EU CU CINE VOTEZ
Autor: dorohoian de Spania
Hai sa încercăm USR, care împreună cu PNL îl susțin pe Ciolos, singurul premier corect si cu ceva experienta.Mai experimentat ar fi Base,și care ar face treaba ca sa rămână bine înfipt in istorie, însă PMP are puține șanse și nu merita sa riscam.Oameni noi, ca-n USR. Nu va lăsați prostiți de chestia cu Soros.
Adaugarea de comepntarii in aceasta sectiune a fost dezactivata. Puteti adauga acum comentarii doar daca sunteti logat pe Facebook.
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă