Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Politică
Cultură
Infracţiuni
Social
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi: De la 07 Ianuarie 2003
1 123139004
Două nume de viitor prefect de Botoşani

Important!
Atragem atenţia tuturor cititorilor că în cazul în care comentariile nu se vor rezuma strict la tema articolului vizat şi nu vor fi exprimate în termeni decenţi şi civilizaţi, nu vor fi publicate. Comentariile sunt făcute publice după verificarea lor de către administrator.



Autor: CAtinca
Minca, la prashit cu ziua pe tarlaua \"ana-Electronic\".....
Autor: Dilema 9
Daca si o gaita poate sa ajunga prefect... Ne mănâncă câinii.
Autor: ueeu
arcaleanu e un pupincurist comunist la fel ca taica-su fost maistru la vechea fabrica de cauciuc , care,,tragea tare sa fie secretar de partid pe fabrica si eventual sa fie ,,remarcat pt a fi ,,promovat\" la consiliul judetean comunist, multumim psd ,multumim tov macaleti, faceti politica pcrului toti derbedeii in functii cheie pt a putea fi maibine controlata prostimea , adio justitie si respectarea legii in judetul botosani asta votam asta avem , dragi tovarasi!
Autor: Cristea
Dar PSD de ce nu are mila si de fostul primar Portariuc, sa ii dea si lui o o functie.
Autor: Barbu
Îl recompensează pentru falicitățile fiscale făcute evazioniștilor din PSD, recordul fiind deținut de Gheorghe Maticiuc din Strahotin, un milion de lei noi.
Adaugă comentariul tău
Nume sau email
Comentariu
Sunt permise maxim trei comentarii pe zi pentru un articol de la un IP. Textul comentariului trebuie sa nu contina mai mult de 600 de caractere. Daca aveti de spus mai multe va rugam sa ne trimiteti e-mail, scrieti comentarii pe blog sau scrieti-ne pe pagina noastra de Facebook . Va multumim pentru intelegere.
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Catalin Flutur Valeriu Iftime
Ultimele articole de pe blog