Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Politică
Economic
Fapt divers
Editorial
Administraţie
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Evenimente
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.7791 lei
1 USD = 4.2931 lei


Număr accesări
Astăzi: De la 07 Ianuarie 2003
1 72554554
Lista ministrilor din guvernul Sorin Grindeanu:

Important!
Atragem atenţia tuturor cititorilor că în cazul în care comentariile nu se vor rezuma strict la tema articolului vizat şi nu vor fi exprimate în termeni decenţi şi civilizaţi, nu vor fi publicate. Comentariile sunt făcute publice după verificarea lor de către administrator.Autor: ueeu
da , ne-am lamurit!, guvern in interesul infractorilor si a lui liviu dragnea, deja si-au pus oameni de incredere sa se supravegheze unii pe altii si fiecare intre ei( nu stiu cata incredere poate avea tariceanu in daniel constantin) dartelul comun e asigurat de aparatorul infractorilor de la justitie , iordache care sigur va introduce pe tapet din nou legea amnistiei si atunci sa vezi distractie. nu stiu ce a vrut sa zica grindeanu cu ,,politica se face la partid \" noi administram treburile tarii la guvern, in interesul cui , ca avand niste dinozauri de pe vremea lui nastase in guvern ne aducem aminte si ca acel guvern administra in interes propriu , asa ca atenie domnu sorin !
Adaugă comentariul tău
Nume sau email
Comentariu
Sunt permise maxim trei comentarii pe zi pentru un articol de la un IP. Textul comentariului trebuie sa nu contina mai mult de 600 de caractere. Daca aveti de spus mai multe va rugam sa ne trimiteti e-mail, scrieti comentarii pe blog sau scrieti-ne pe pagina noastra de Facebook . Va multumim pentru intelegere.
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă