Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Politică
Infracţiuni
Economic
Administraţie
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Evenimente
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8697 lei
1 USD = 3.9827 lei


Număr accesări
Astăzi: De la 07 Ianuarie 2003
1 87567463
Afacerile bănoase ale marii familii PSD Botoşani

Important!
Atragem atenţia tuturor cititorilor că în cazul în care comentariile nu se vor rezuma strict la tema articolului vizat şi nu vor fi exprimate în termeni decenţi şi civilizaţi, nu vor fi publicate. Comentariile sunt făcute publice după verificarea lor de către administrator.Autor: Razvan
Constantinica e suparat ca afacerea s-a facut fara sa profite si el, a fost marginalizat de primar. Acum a devenit dezident !
Autor: ueeu
tamara, mai bine ramaneai la damburile de pe capul copiilor decat sa te bagi pe damburile traficului de influenta si coruptiei, aici zdruncina mai tare si mai rau cand crezi ca ai tai te sustin(psd) atunci iti taie creanga de sub picioare
Autor: alt consilier local
Costica Balauca de la ABC- Con International este um frizer cu 8 clase care a fost om de serviciu la Pamfil Rotaru si apoi om de incredere al acestuia. L -a furat de l-a zapacit pe Rotaru si apoi si-a facut prooria firma. Se lauda ca-i da cate 100 de milioane Ciofulesei si nu are nimeni ce sa ii faca.
Autor: Cititor
Daca este asa cum afirmați,îmi permit sa va adresez o întrebare inocenta:Si totusi ce s-a întâmplat cu reportajul ce urma sa fie difuzat pe Telem cu privire la viluța senatoarei Doinita?Cine v-a speriat?Sau exista si persoane \"protejate\"?
Autor: Ryti
Constantinica e pe cai mari, ginerele lui e mare BOSS la PSD, asa ca a devenit o mare personalitate si el,, parca e Penes Curcanul in comuna.
Autor: Gorbanestean
Nu ne intereseaza cine da spaga, asta este treaba altor institutii, ceea ce ne doare este faptul ca lucrarea este facuta in bataie de joc,ABC neavand experienta la drumuri. Unde au fost cei de la primarie, cei de la inspectia in constructii, dirigintele de santier? Au fost unsi? Ne-am interesat si de acest Balauca mare patron la ABC CON INT si am inteles ca n-are nici un fel de pregatire , are studii submedii(scoala de ucenici). In randul patronilor din Botosani trece ca fiind un mare mincinos, mare tepar si evazionist.Pune mana si fa drumul ca gorbanestenii nu sunt prosti si stiu sa si reclame unde trebuie.
Autor: Alyens II
Te intrebi cum se poate ca intr-o societate normala din Europa zice-se civilizata sa se intample asa ceva, ar trebui trasi in teapa toti. Daca acela este drum de saizeci de miliarde...nu mai ai nici ce sa comentezi. Felicitari domnului Rotundu pentru acest reportaj.
Autor: Marian Alupei
E vorba de acest Balauca de la Abc con international srl care face numai lucrari de proasta calitate la primariile PSD.
Adaugarea de comepntarii in aceasta sectiune a fost dezactivata. Puteti adauga acum comentarii doar daca sunteti logat pe Facebook.
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă