Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Politică
Editorial
Administraţie
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Comentarii
Important
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8697 lei
1 USD = 3.9827 lei


Număr accesări
Astăzi: De la 07 Ianuarie 2003
1 92775728
Abuz incredibil petrecut la Judecătoria Botoşani

Important!
Atragem atenţia tuturor cititorilor că în cazul în care comentariile nu se vor rezuma strict la tema articolului vizat şi nu vor fi exprimate în termeni decenţi şi civilizaţi, nu vor fi publicate. Comentariile sunt făcute publice după verificarea lor de către administrator.Autor: berbecu
Cereti mutarea procesului.nu aveti nici o sansa cu cimatii rosii
Autor: ueeu
daca ciuma rosie pune mana pe tara nu vom mai avea unde muta procesele pt ca peste tot va fi asa ,acesta e numai un exemplu de ce va urma , abuzuri fara numar din partea tuturor asa-ziselor institutii ale statului sustinute financiar(pe bani multi) din munca noastra si nu va inchipuiti dragi sustinatori ai psd-infractional ca nu veti cadea si voi prada acestor abuzuri
Autor: cititor
Cu adevarat ar trebui oprit declinul statiunii , care s-a propagat odata cu venirea noului director.Se urmăreste acapararea pamintuluisi a patrimoniului.Mare pacat de aceasta institutie .
Autor: proprietar
Şi numitul Dascălu, lichidator la termica încheie contracte de cesiune de creanță cu unele asociații de proprietari pe motiv că acestea ar fi datoare termicii. O minciună cu care acest individ câștigă proces după proces deși art.28 din legea 230 îl contrazice. De ce judecătorii dau curs falsurilor acestui escroc?
Autor: pentru ueeu
Ciuma roșie a pus mâna pe ţară de mult timp. Românilor nu le pasă, doar se văicăresc din când în când.
Adaugarea de comepntarii in aceasta sectiune a fost dezactivata. Puteti adauga acum comentarii doar daca sunteti logat pe Facebook.
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă