Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Politică
Economic
Fapt divers
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Mediu
Evenimente
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8074 lei
1 USD = 4.4186 lei


Număr accesări
Astăzi: De la 07 Ianuarie 2003
1 74066441
Atitudine incalificabilă a unui funcţionar din ANAF Botoşani

Important!
Atragem atenţia tuturor cititorilor că în cazul în care comentariile nu se vor rezuma strict la tema articolului vizat şi nu vor fi exprimate în termeni decenţi şi civilizaţi, nu vor fi publicate. Comentariile sunt făcute publice după verificarea lor de către administrator.Autor: ueeu
pai cum sa nu anunte anaful cu surle si trambite depasirea planului la incasari la buget pe luna ian 2017 daca ei fac asemenea abuzuri , stil heirupist comunist nu conteaza pe cine omoram noi ne-am facut treaba , multumim inca o data psd si votantilor lui
Autor: improprietaritul
Abuzuri face anaf și cu vânzarea acțiunilor primite de la Fondul Proprietatea pe care le vinzi per total în pagubă dar anaf îți impozitează un pachet mic de acțiuni vândute la un preț ceva mai mare.De asemenea impozitează acțiunile primite în anii 90 de la stat ca împroprietărire, cele primite de la FPP Moldova. Păi statul mă împroprietărește după care îmi ia banii înapoi.
Autor: dorohoian de Spania
Nu era corect și necesar ca în cazul de față sa meargă unul de la ANAF la d-na Olaru pentru ași cere scuze și nu sa fie chemată aceasta femeie la ANAF sa facă plecăciuni la ușa directorului?
Adaugarea de comepntarii in aceasta sectiune a fost dezactivata. Puteti adauga acum comentarii doar daca sunteti logat pe Facebook.
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă