Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Economic
Fapt divers
Editorial
Administraţie
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Comentarii
Evenimente
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8697 lei
1 USD = 3.9827 lei


Număr accesări
Astăzi: De la 07 Ianuarie 2003
1 104532414
Drama prin care trece Cornelia Pricope şi fiul ei

Important!
Atragem atenţia tuturor cititorilor că în cazul în care comentariile nu se vor rezuma strict la tema articolului vizat şi nu vor fi exprimate în termeni decenţi şi civilizaţi, nu vor fi publicate. Comentariile sunt făcute publice după verificarea lor de către administrator.Autor: Dilema 9
Cand ma gandesc la Vorona,ma gandesc in primul rand la manastire, la schit, la sfintenie.Se spune ca oamenii sfintesc locul.La Vorona se pare ca aceasta zicala e valabilă doar in incinta sfintelor locasuri.Lumea din exterior iti lasa un gust amar,lucrurile nefiind tocmai ortodoxe si nu- i chiar tocmai chiar un colt de rai cum ne-am fi asteptate.
Autor: Dilema 9
Doua tabere.Una ca si inexistestenta (Cornelia Pricope). Si institutiile statului,politicizate(deci corupte, cu increngaturi intre ele,cu aranjamente, cumetrii,sfori,orice tin de interes personal).Cornelia,daca are probe sigure ca invatoarea ii bate copilul,o poate da in judecata.Ii da copilului un telefon mobil la scoala,il instruieste bine si are dovezi.Sau cu alt copil.Ca daca astepti politia si justitia sa-ti daca dreptate te mănâncă câinii.
Autor: Dilema 9
Varianta de titlu

\"La Vorona, locasuri ortodoxe da, spirit ortodox ba\".

Autor: ueeu
ce poate fi mai abject si mai profund antidemocratic decat sa te razbuni pe parinti pt ca nu iti inghit abuzurile , maltratand un copil , dar acum protectia cpilului tace malc( nu se autosesizeaza , bine ca erau tare ingrijorati de soarta copiilor ce se plimbau civilizat prin oras cu parintii lor( dar acolo vezi doamne erau folositi in scop politic, protestau impotriva hotiei si coruptiei nu pupau fundul de infractor si dictator al lui liviu mare incalecator de tara) , merge si u sictir psd , iubitorule de partid unic?
Autor: PISI
A mai ramas cineva din Vorona care nu a fost reclamat de aceasta d-na ? I
Autor: Pricope cornelia
Pisi,de ce comentezi ca si anonim?!ca si un las?!poate tu ai rămas,dar daca te ascunzi...eu nu fur ca tine pisi si gască criminala ce_mi fura drepturile dintotdeauna si daca ma pling si cer dreptate sa fiu catalogata de însăși hoții ce stau in libertate ca si reclamagioaica?!ce_ar trebui sa fac?sa ma las folosita de voi,sa va rog sa luați ceea ce mi se cuvine,sa fur pt voi si sa va fiu sclava?pt bunul vostru trai si birdihanele proprii??la munca,pisi,tu si gasca ta,nu promovați hoția,minciuna,nu folosiți penali in jocurile voastre murdare,caci asta nu mai durează desi va susțineți cu multa credință unul pe altul fara
Adaugarea de comepntarii in aceasta sectiune a fost dezactivata. Puteti adauga acum comentarii doar daca sunteti logat pe Facebook.
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă