Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Politică
Editorial
Administraţie
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Evenimente
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8697 lei
1 USD = 3.9827 lei


Număr accesări
Astăzi: De la 07 Ianuarie 2003
1 93928958
Botoşani: Tot mai mulţi învăţători şi profesori bătăuşi

Important!
Atragem atenţia tuturor cititorilor că în cazul în care comentariile nu se vor rezuma strict la tema articolului vizat şi nu vor fi exprimate în termeni decenţi şi civilizaţi, nu vor fi publicate. Comentariile sunt făcute publice după verificarea lor de către administrator.Autor: Dilema 9
Invatorii si profesorii erau mai blanzi de 20 de ani. De perioada comunismusmului si putin dupa.Daca nu as fi fost elev in acea perioada nu as sti si as tăcea.Ce-i drept, eu nu am prins vremurile bunicilor,cand școlarii erau pedepsiti sa stea pe grăunte de porumb sau coji de nuci.La mine in scoala se făcea uz prea mult cu arătătorul la palme.
Autor: Dilema 9
Aiurea erau mai blânde... Cate cazuri de copii dati cu capul de tabla...Sau trasi de urechi...Sau luati de perciuni/ par... Palmuiti...Chiar in acele vremele care le apreciati cu nostalgie ca parca nu erau atat de rele.Ce-i drept,televiziunile reflectau atunci din școli alte aspecte,nu si cel de fata.Asta nu inseamna cu nu exista.
Autor: Dilema 9
Dar sunt clase cu copii problema care deranjează toata ora.Am colegi profesori si va spun cinstit.La tara,ma refer. Părintii alcoolici,scoala trebuie sa-l suporte.Protectia copilului nu face nimic.Nici el nu invata,dar ii strica pe cei buni.Vorbeste f urat,tipa,lovește colegii.Chiar nu se poate face nimic cu acesti copii? Nu mai sunt școli speciale? Sa li se faca o evaluare corecta de o comisie competenta si sa-i integreze unde le este locul.Dar sa stiti ca sunt si foarte multi profesori care au trecut examenul psiho-pedagogic,dar nu-s cu toate tablele pe casa.Avantajează numai pe cei pe care ii umplu de bani si cadouri. Ca tot se apropie...Martie.
Adaugarea de comepntarii in aceasta sectiune a fost dezactivata. Puteti adauga acum comentarii doar daca sunteti logat pe Facebook.
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă