Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Infracţiuni
Anunţuri
Fapt divers
Administraţie
Horoscop
Umor
Reportaje
Comentarii
Evenimente
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8697 lei
1 USD = 3.9827 lei


Număr accesări
Astăzi: De la 07 Ianuarie 2003
1 85033126
Botoşani/Popăuţi: „rechinul” se pregăteşte de atacul fatal

Important!
Atragem atenţia tuturor cititorilor că în cazul în care comentariile nu se vor rezuma strict la tema articolului vizat şi nu vor fi exprimate în termeni decenţi şi civilizaţi, nu vor fi publicate. Comentariile sunt făcute publice după verificarea lor de către administrator.Autor: un fost salariat
Nechifor e capabil de orice magarie ca sa puna mana pe statiunea de cercetare, Datorita lui Turcanu a ajuns director Nechifor. Dar dandu-si seama ca si Turcanu vrea sa puna mana pe statiune,la executat Nechifor, a devenit dezidentul lui Turcanu, calomniindul pentru al scoate din cursa pretendentilor.
Autor: Intrebare
De ce toti acestia sunt liberi? Intr-o societate normala acesti indivizi erau de mult timp dupa gratii.
Autor: cititor
Acest Nechifor se lauda peste tot cu exemplarele de oi Karacul, dar de unde le are? Mai ales acum,cind el este ,,CEL MAI MARE SPECIALIST IN BONITAT \"din ce a avut si are tara romaneasca.Acum o se va satura de sefie.Va plati cu virf si indesat potlogariile pe care le face in statiunea proprietate personala.Se credea dumnezeu, nimeni nu era mai mare ca el.Iata ca totul are si un sfirsit.Doamne ajuta!
Autor: [email protected]
Implicarea ASAS este vizibila prin ascensiunea acestui individ fara scrupule (Nichifor).Numit director interimar,apoi cercetator(dupa ce a dat afara toti cercetatorii)iar acu ing.sef si continua sa insiste la UASMV Iasi sa-si definitiveze Doctoratul cu munca celor fugariti.Ce genetica stie Ion, sa faca ameliorare(drept dovada Super oaia de Botosani )creata de el intr-un an .Gheorghita care a scormonit pamintul sa se mentina Popautiul si altii nu erau buni-ia dat afara.Succes tuturor !
Adaugarea de comepntarii in aceasta sectiune a fost dezactivata. Puteti adauga acum comentarii doar daca sunteti logat pe Facebook.
Jurnalul de Botoşani şi Dorohoi

Blogul lui Rotundu
Arhivă