Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Politică
Infracţiuni
Economic
Fapt divers
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Evenimente
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8697 lei
1 USD = 3.9827 lei


Număr accesări
Astăzi: De la 07 Ianuarie 2003
1 87566053
Suliţa/Dracşani: Necazurile bătrânei Aglaia Ciobanu şi Ţurcănenii

Important!
Atragem atenţia tuturor cititorilor că în cazul în care comentariile nu se vor rezuma strict la tema articolului vizat şi nu vor fi exprimate în termeni decenţi şi civilizaţi, nu vor fi publicate. Comentariile sunt făcute publice după verificarea lor de către administrator.Autor: Dilema 9
Toparlaneii,mai corect spus.Si cine le-a acoperit toata evaziunea?Nu fostul sef al Gărzii Financiare si prieten la cataramă cu Florin Turcanu? Da, acum tace la adăpost ca motanu\',a trecut la PSD si e in gratiile lui Macaleti,conduce Sp. Judetean si-si baga neamurile peste tot.Iar cu Turcanii ce tot ne taraganam atat?Noaptea trebuie sa dea buzna peste ei BARBATI care sa le aplice niste lectii a la Mike Tyson,de sa nu le uite cat trăiesc.Duca-s-ar pe pustii soiul asta.
Autor: unul patit
Toti indivizii astia, care dau buzna peste oameni pentru ai deposeda de munca si avutul lor, sunt bolnavi mintal. Locul lor e la spitalul de nebuni, dar la noi conduc nebunii.
Adaugarea de comepntarii in aceasta sectiune a fost dezactivata. Puteti adauga acum comentarii doar daca sunteti logat pe Facebook.
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă