Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Cultură
Anunţuri
Economic
Administraţie
Social
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Comentarii
Evenimente
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8286 lei
1 USD = 4.4674 lei


Număr accesări
Astăzi: De la 07 Ianuarie 2003
1 75076516
Botoşani/Ipoteşti: Tristeţe eminesciană la Lacul cu nuferi

Important!
Atragem atenţia tuturor cititorilor că în cazul în care comentariile nu se vor rezuma strict la tema articolului vizat şi nu vor fi exprimate în termeni decenţi şi civilizaţi, nu vor fi publicate. Comentariile sunt făcute publice după verificarea lor de către administrator.Autor: ion
domnule rotundu ...drumul este la R0msilva mai informativa dați stiri false ..
Autor: Dilema 9
Vorbe rostite frumos la \"Zilele Eminescu\".Concursuri de poezie eminesciana.Premii Eminescu.Iar sa lasi acel loc pitoresc,atat de reprentativ romanilor,e un gest de ipocrizie.O crima!Ministerul Culturii doarme in ghete.La fel si autoritatile locale.Conduc judetul ca adevarati epigoni,fara pic de bun simt,fara pic de respect pentru poetul nostru national si pentru cultura. Fiind numiti politic,sa ii credem ca nu au priceperea la o astfel de cultura. Macar sa lase pe cei competenti sa dea zonei potentialul valoric bine-meritat.
Autor: Pt. Ion
Aleea la care ma refer este de fapt o ulita a satului Catamarasti Vale care duce la lac. Drumul Romsilva este barat si nu se poate circula pe el. Nici nu a fost asfaltat vreodata. De fapt a fost drum judetean al CJ dar fostul presedinte Contac l-a declasat si trecut la Romsilva.
Autor: ipoteştean
păi nu s-a ocupat Miluţă şi adjunctul său anul trecut de lac. Mi-aduc aminte că am tot văzut prin presă imagini cum munceau ei cu drag şi spor acolo la lac. A cheltuit un sac de bani pe ce? Acu se v-a ocupa d-na de la Bălţi? Felicitări d-lui Macaleţi pentru alegerea făcută şi halal nouă
Autor: Radis
Am vizitat lacul in noiembrie si arata bine iar modernizarile facute la lac (alei,mobilier etc )erau in foarte buna stare dar inca de atunci mi-am zis ca daca nu este o mina de gospodar la Memorial in scurt timp va fi distrus deoarece gradul de civilizatie in zona este cum este si tot ce s-a investit va fi in zadar.Lacul trebuie ingrijit si intrtinut zilnic de cel putin 2 persoane .
Autor: De prin apropiere
Doamna de la Balti a fost adusa numai pentru ca sa maritat cu un plotoner-poetas supus lui G.Dorian care ia si cununat asa ca scopul a fost ca acest sef de banda sa conduca el Memorialul cum vrea muschii lui deci tot un fel de numiri politice doar ca de un alt fel de politica. Se intelege ca nici unul nu se pricepe si nul intereseaza soarta Memorialului si a lui Eminescu. Doar banii sa curga regulat.
Adaugarea de comepntarii in aceasta sectiune a fost dezactivata. Puteti adauga acum comentarii doar daca sunteti logat pe Facebook.
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă