Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Politică
Sport
Administraţie
Horoscop
Umor
Gastronomie
Reportaje
Comentarii
Evenimente
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.7440 lei
1 USD = 4.1547 lei


Număr accesări
Astăzi: De la 07 Ianuarie 2003
1 69952253
Editorial Academicianul Leon Dănăilă, ajuns bătaia de joc a Homosexualilor

Important!
Atragem atenţia tuturor cititorilor că în cazul în care comentariile nu se vor rezuma strict la tema articolului vizat şi nu vor fi exprimate în termeni decenţi şi civilizaţi, nu vor fi publicate. Comentariile sunt făcute publice după verificarea lor de către administrator.Autor: Boby
Corecte anumite observaţii. Ce educaţie pot da doi homosexuali unui copil? Cum pot creşte ei o fetiţă?
Autor: Magda
S-a întors lumea pe dos.
Autor: Dilema 9
De cand s-a bagat in troaca polica,Leon Danaila a inceput sa fie luat in caruta de toate zoile societatii.Si,dupa cum se stie, obraznicia subspeciei umane despre care se vorbeste in articol nu are limite.Ti-e si greata sa le pomenesti numele, dar sa mai ai de-a face cu ei...Mai subdezvoltati cerebral decat animalele.Spurca locurile pe unde stau si pe unde calca.Si atrag si prunci in cloaca lor spucata.Ca asa sunt si legile Romaniei.
Adaugă comentariul tău
Nume sau email
Comentariu
Sunt permise maxim trei comentarii pe zi pentru un articol de la un IP. Textul comentariului trebuie sa nu contina mai mult de 600 de caractere. Daca aveti de spus mai multe va rugam sa ne trimiteti e-mail, scrieti comentarii pe blog sau scrieti-ne pe pagina noastra de Facebook . Va multumim pentru intelegere.
Jurnalul de Botoşani şi Dorohoi

Blogul lui Rotundu
Arhivă