Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Politică
Economic
Fapt divers
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Reportaje
Pamflet
Evenimente
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8697 lei
1 USD = 3.9827 lei


Număr accesări
Astăzi: De la 07 Ianuarie 2003
1 87563118
„iDilema 9” este de fapt dilema sistemului educaţional

Important!
Atragem atenţia tuturor cititorilor că în cazul în care comentariile nu se vor rezuma strict la tema articolului vizat şi nu vor fi exprimate în termeni decenţi şi civilizaţi, nu vor fi publicate. Comentariile sunt făcute publice după verificarea lor de către administrator.Autor: Mama
Alin este doar unul zecile de mii de copii oropsiti la scoala pentru ca parintii lor muncesc su aduc bani in Romania ca sa se laude OSD cu crestere economica.
Autor: Crestin
Este un adevar ca religia patrunsa in scoala a devenit o forma de violenta fizica si psihica. Copii sunt ingroziyi de imaginatia bolnava a unor prteoti cu pedepsele lui Dumnezeu. Preoti care in seminar n-au invatat ci au luat examenele pe bani.
Autor: Dilema 9
Hopa!Da,tovarase,asa sunt eu bolsevic.Dar, ce-i drept nu va intrec nici pe departe.V-ati infruptat din plin din Epoca de Aur.Eu,inainte de a baga cadouri in fundul copilului,ii solicit bun simt.Macar atat.Ca si asta de la centrul de plasament,si de la copii care joaca fotbal in fata blocului auzi niste injuraturi, ramai perplex.In obrazul cui?Tovarase,asta e viata.Daca nu te educa la timp cine trebuie si te manifesti ca-n padure, risti ti- o iei de la bolsevici de nu te vezi.M-am saturat de astia care o fac pe-a milosii,de dragul de a se baga in seama in presa.N-aveti decat sa-l luati acasa si sa-l infiati daca vi-e asa de mila de el.Faceti o fapta buna in Saptamana Mare.
Autor: Admin pt Dilema 9
Cretin?
Autor: Betty
Cu certitudine.
Adaugarea de comepntarii in aceasta sectiune a fost dezactivata. Puteti adauga acum comentarii doar daca sunteti logat pe Facebook.
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă