Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Politică
Infracţiuni
Anunţuri
Fapt divers
Editorial
Sănătate
Social
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Evenimente
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8697 lei
1 USD = 3.9827 lei


Număr accesări
Astăzi: De la 07 Ianuarie 2003
1 104622259
Gorbăneşti: Drumul buclucaş continuă să radieze în soare indiferenţă şi incompetenţă

Important!
Atragem atenţia tuturor cititorilor că în cazul în care comentariile nu se vor rezuma strict la tema articolului vizat şi nu vor fi exprimate în termeni decenţi şi civilizaţi, nu vor fi publicate. Comentariile sunt făcute publice după verificarea lor de către administrator.Autor: Baba Novac
Tara nimanui. Fura toti cat mai este de unde. Cand nu va mai fi de unde fura vor crapa saracii de foame dar tot cu PSD vor vota.
Autor: bogdan m.
O afacere marca doamna doctor. Dar de ce oare nu se autosesizeaza procuratura? Dar inspectia in constructii? Sau cu totii sunt pesedisti?
Autor: Razvan R
Nici la Frumusica lucrurile nu stau mai bine.Pe drumul care leaga Flamanziul de limita cu Iasi pe varianta prin satele comunei Frumusica drum asfaltat de familia PSD cu executarea firmei d-lui Contac in toamna lui 2016 au aparut niste rupturi ca cele din imagine.Probabil ca dupa terminarea asfaltarii intre satele Radeni Boscoteni limita cu Iasiul drumul asfaltat din 2016 Storesti Vladeni v-a trebui reasfaltat (teoretic deoarece peactic...asa va ramane)
Autor: Lucky Luck
Nu inteleg de ce primarul nu actioneaza firma in instanta, il stiu om serios sj cu experienta in administratie.
Autor: cetateanul nedumerit
Ce cauta Ciofuleasa nonstop la Gorbanesti? Este cumva vataful comunei?Ce implicatii are ea in aceasta afacere? Parlamentarii se ocupa totusi cu altceva.Sau poate vrea sa o remarce Macaletul care o admira in tinerete.Esti o fosila la pensie madam, esti si la menopauza, esti expirata cu alte cuvinte.
Adaugarea de comepntarii in aceasta sectiune a fost dezactivata. Puteti adauga acum comentarii doar daca sunteti logat pe Facebook.
Jurnalul de Botoşani şi Dorohoi

Blogul lui Rotundu
Arhivă