Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Politică
Infracţiuni
Economic
Editorial
Administraţie
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Comentarii
Evenimente
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8697 lei
1 USD = 3.9827 lei


Număr accesări
Astăzi: De la 07 Ianuarie 2003
1 89202159
Cultura umilită de religie şi politică

Important!
Atragem atenţia tuturor cititorilor că în cazul în care comentariile nu se vor rezuma strict la tema articolului vizat şi nu vor fi exprimate în termeni decenţi şi civilizaţi, nu vor fi publicate. Comentariile sunt făcute publice după verificarea lor de către administrator.Autor: cititor
e clar că Melniciuc n-a dorit să-şi complice existenţa. Ca să ai public trebuie să faci din noaptea muzeelor un eveniment, nu-i suficient să ţii muzeul deschis, musai trebuie să fie ceva diferit de ce a fost anul trecut, de exemplu. Ori pe el nu-l interesează decât propria imagine, dacă n-ar fi Balanovici şi încă vreo doi nici n-ai zice că există muzee la Botoşani. Ce mă miră este imaginea de om de cultură pe care încercaţi să i-o construiţi. Politic s-a dus la Centrul de Creaţie (n-avea pregătirea necesară) dovadă că n-a făcut dec&acir
Autor: Cecil
O mica erata: Religia inseamna CULTURA (pictura, gravura, broderie, sculptura in lemn si piatra, caligrafie, manuscrise etc)...... Politica NU!
Autor: Pt. Cecil
Religia este rezultatul nivelului de cultura si civilizatie a unei comunitati Cele enumerate in paranteza sunt manifestari ale culturii si nu ale religiei. La comunitatea primitiva religia consta in animism si totemism. Apoi s-a deyvoltat politeismul. Cand c ultura si civilizatia au avansat az aparut monoteismul. Prima manifestare a moinoteismului s-a consemnat de istorie a fi in Egiupt, pe vremea regelui Akenaton. Apoi a vcenit randul lui Moise.
Adaugarea de comepntarii in aceasta sectiune a fost dezactivata. Puteti adauga acum comentarii doar daca sunteti logat pe Facebook.
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă