Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Economic
Fapt divers
Administraţie
Horoscop
Umor
Evenimente
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8697 lei
1 USD = 3.9827 lei


Număr accesări
Astăzi: De la 07 Ianuarie 2003
1 85052603
Ieri, la Vlăsâneşti, de Ziua Eroilor TPrefectul Şlincu părtaş la un şir lung de ilegalităţi

Important!
Atragem atenţia tuturor cititorilor că în cazul în care comentariile nu se vor rezuma strict la tema articolului vizat şi nu vor fi exprimate în termeni decenţi şi civilizaţi, nu vor fi publicate. Comentariile sunt făcute publice după verificarea lor de către administrator.Autor: ueeu
sunt asa de absorbiti de rolul lor de catelusi politici ca nici nu-si dau seama ca aduc singuri probe impotriva lor, dar oricum pt majoritatea snmirgheluita si vopsita cu rosu la cap nu are importanta acum treaba asta pt ei devine importanta cand incep sa fie umiliti si jecmaniti, insa fereasca dumnezeu sa ajungem din nou in situatia din 1989 cand am ajuns la concluzia ca oricum nu mai avem ce pierde(deja procentul tinde spre valoarea critica)
Autor: Clarvazator
Asta nu=i prefect. I-a pus Trufin veriga=n botic si l-a purtat [rin Vlasanesti ca exponat zoo.
Autor: Monbica
Boariu este jurist parat. El a fost angajat consilier de Trufin dart acum o face pe primarul.
Autor: Sătean
La Vlăsdâneşti socialismul este în floare susţinut cu stoicism de prof. pensionar Gheorghe Burac, un profesor comunist extrem de fidel lui Lucian Trufin pe care l-a preamărit într-o carte mai ceva ca pe Ceauşescu. În comuna sta lumea a rămas ca pe vremea CAP-ului iar Trufin taie şi spânzură.
Adaugarea de comepntarii in aceasta sectiune a fost dezactivata. Puteti adauga acum comentarii doar daca sunteti logat pe Facebook.
Jurnalul de Botoşani şi Dorohoi

Blogul lui Rotundu
Arhivă