Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Cultură
Anunţuri
Administraţie
Horoscop
Umor
Mondene
Comentarii
Religie
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8286 lei
1 USD = 4.4674 lei


Număr accesări
Astăzi: De la 07 Ianuarie 2003
1 82022589
Editorial Hainele cernite şi poftele carnale neînfrânate

Important!
Atragem atenţia tuturor cititorilor că în cazul în care comentariile nu se vor rezuma strict la tema articolului vizat şi nu vor fi exprimate în termeni decenţi şi civilizaţi, nu vor fi publicate. Comentariile sunt făcute publice după verificarea lor de către administrator.Autor: Eu
Bravo domnule Rotundu ! Ati punctat perfect tot! Soacra mea , femeie batrana care merge regulat la parintele Ioan Harpa , nu a fost niciodata sfatuita de acesta sa se impace cu copilul ei si sa isi iubeasca nepotii asa cum te-ai gandi ca ar face un duhovnic! Dimpotriva! Cred ca de mult timp sta cu ochii pe casa ei ! Pacat ca nu isi da seama ca anii trec , si Dumnezeu sigur nu isi doreste asta de la noi oamenii . Pacat ca asa un calugar face atata rau, atator familii.
Autor: Eu
La manastirea asta calugarii isi freaca palmele cand vad cate un caz cu femei vaduve ,batrane certate cu copiii etc.

Autor: Abel
Ne invartim in jurul cozii...... Harpa asta a ajuns centrul Universului... Cu o liota de psihologi si ziaristi pe urme, cu un convoi de babe viloase printre pliile anteriului si cu o armata de barbosi care-si freaca palmele a... Paguba! Fantezii mai ceva ca la Dedeman... Baba ta are fantezii cu un... .? Ia-ti un ziarist, un psiholog, un calugar... :):):)
Autor: un muritor
adevarul oamenilor in fata lui DUMNEZEU este nebunie.pana la urma cine judecaca va fi judecat ,iar adevarul il vei vedea cand se va desparti sufletul tau de trup DOMNULE ROTUNDU.
Adaugarea de comepntarii in aceasta sectiune a fost dezactivata. Puteti adauga acum comentarii doar daca sunteti logat pe Facebook.
Jurnalul de Botoşani şi Dorohoi

Blogul lui Rotundu
Arhivă