Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Politică
Infracţiuni
Anunţuri
Învăţământ
Social
Horoscop
Umor
Comentarii
Evenimente
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8026 lei
1 USD = 4.4462 lei


Număr accesări
Astăzi: De la 07 Ianuarie 2003
1 74013857
Viclenioa şi fariseismul stareţului Ioan harpa (1)

Important!
Atragem atenţia tuturor cititorilor că în cazul în care comentariile nu se vor rezuma strict la tema articolului vizat şi nu vor fi exprimate în termeni decenţi şi civilizaţi, nu vor fi publicate. Comentariile sunt făcute publice după verificarea lor de către administrator.Autor: ueeu
parca asta era apanajul diavolului sa acapareze si sa dispuna dupa cum vrea de viata oamenilor, nu-i asa dragi ,,slujitori ai domnului? sau voi nu sunteti decat slujitorii propriului buzunar si a propriului interes, asa sa va ajute dumnezeu!
Autor: @ueeu
Pe ei nu-i ajută D-zeu, îi ajutăm noi cei mulți şi fraieri. De la noi se înfruptă slujitorii \"Domnului\".
Autor: Alina
Pacat ca prea multe persoane care merg la aceasta manastire au mintile acaparate de acest staret odios .Cunosc cateva persoane si chiar daca le pui dovezile in fata ele nu vor sa accepte adevarul.Sunt ca in bancul cu Maria care isi prinde barbatul cu alta,iar acesta ii zice\"Marie,tu crezi ce vezi sau ce iti spun eu\"Barbatul e Harpa,iar Maria reprezentata de femeile proaste care il cred orbeste.
Adaugarea de comepntarii in aceasta sectiune a fost dezactivata. Puteti adauga acum comentarii doar daca sunteti logat pe Facebook.
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă