Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Politică
Anunţuri
Economic
Sport
Administraţie
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Comentarii
Evenimente
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.7635 lei
1 USD = 4.3251 lei


Număr accesări
Astăzi: De la 07 Ianuarie 2003
1 72053618
„Eminescu să le judece!” pe măicuţele de la Mănăstirea SAgafton

Important!
Atragem atenţia tuturor cititorilor că în cazul în care comentariile nu se vor rezuma strict la tema articolului vizat şi nu vor fi exprimate în termeni decenţi şi civilizaţi, nu vor fi publicate. Comentariile sunt făcute publice după verificarea lor de către administrator.Autor: Mihai
\"Se spune că\"... Doat atat???
Autor: ueeu
pai ce amin social sa dezvolte ele acolo , cand au lasat intentionat sa se degradeze vechile imobile unde erau cazati batranii ca sa aiba motiv sa-i scoata de acolo si apoi sa transforme locul in manastire, dar cum sa te apuci sa reconstruiesti ceva pe care tu l-ai lasat sa se degradeze cand e mai usor sa pui mana pe ceva ce altii au muncit, dar nu au reprezentantii bisericii nici o retinere cand e vorba de averea personala a cetateanului de ce ar avea pentru averea publica?
Adaugă comentariul tău
Nume sau email
Comentariu
Sunt permise maxim trei comentarii pe zi pentru un articol de la un IP. Textul comentariului trebuie sa nu contina mai mult de 600 de caractere. Daca aveti de spus mai multe va rugam sa ne trimiteti e-mail, scrieti comentarii pe blog sau scrieti-ne pe pagina noastra de Facebook . Va multumim pentru intelegere.
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă