Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Politică
Administraţie
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Reportaje
Comentarii
Evenimente
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8697 lei
1 USD = 3.9827 lei


Număr accesări
Astăzi: De la 07 Ianuarie 2003
1 87801689
Preotul de la Schit Orăşeni ameninţat cu moartea de stareţul de la Schitul Zosin

Important!
Atragem atenţia tuturor cititorilor că în cazul în care comentariile nu se vor rezuma strict la tema articolului vizat şi nu vor fi exprimate în termeni decenţi şi civilizaţi, nu vor fi publicate. Comentariile sunt făcute publice după verificarea lor de către administrator.Autor: Crestin curat
Bade Teodosie, Ungureanu își călărește nevasta, că așa a lăsat Dumneyeu la creștini, dar tu le călărești pe ale altora, ceea ce este grav. Ce caută noapte de noapte femei la Yoisin? Ha, n-aud nimic?!
Autor: ioan
Rotundule ai pus-o cu publicitatea.

Autor: Intrebare
A cui publicitate?
Autor: Tepes
Oare ai aceeasi \"sursa\" ca si la articolul din decembrie privind numirea prefectului?! O fi staretul Teodosie la fel de betiv ca si \"Arcaleanu\" in mintea bolnava a unor nemernici care, in disperarea de a ascunde mizeria in care singuri s-au bagat, arunca cu \"noroi\" in stanga si-n dreapta pentru ca lumea sa intoarca capul spre can-can-uri si nu spre lucrurile serioase ale comunitatii?! . Apropos de \"sursa\" dumitale: Am auzit ca e cam bagata in c...t pana in gat si nu mai e mult pana il salta! Mmm .... Tic ... Tac!
Autor: Dan
Buna seara,

Stimate domnule Rotundu, va intreb , simplu, evident - ca un om simplu al acestei tari - , un drept la replica, elementar , de altfel... nu este admis in publicatia dvs???Cu un gust amar, inchei acest mesaj .Cu siguranta,

nu il veti pricepe.Dan

Autor: ueeu
chiar m-as fi mirat sa nu fie vreo galceava la nivel mic si in sanul bisericii asemanatoare cu cea la nivel national intre dragnea si grindeanu( vezi si evenimentele de la husi) , doar si biserica si psdul sunt mari ,,iubitori\" unii de enoriasi altii de alegatori si impreuna de ,,familia traditionala\" si asta numai pentru ca suntem o natie de idioti care nu reusim sa trecem de la srvilismul ala de ev mediu si sa intram in sec xxi, cand ii inviti politicos afara pe toti cei ce-si bat joc de tine( vezi actiunile diasporei venezuelene fata de oficialitatile tarii care merg in strainatate, in sua , spania si australia)
Autor: Pt. Dan
Drept la replică la ce? Aveţi numele înserat în articol? Nu cred pentru că în tot articolul sunt două nume consemnate. Cel al preotului Ungureanu, care m-.a sunat şi mi-a relatat situaţia, şi cel al stareţului Teodosie, fermier şef la ferma de oi Zosin.

Comentariile cu tentă bigotă nbu le vizualizăm. Este treaba celor de la Trinitas.

Autor: Pt. Tepes
Viteazule Ţepeş, ai minte de birocrat şi n-ai putut înţelege că sursa este însuşi preotul Ungureanu. În ce priveşte cealaltă sursă, eşti în eroare. Nu Paul Mustaţă, că la el faci referire, este sursa mea în Finanţe. Şi nu te grăbi să-l vezi legat pe Mustaţă. Cei de la DNA Suceava fac valuri care se sparg de ţărm fără a produce pagube.

Despre Arcăleanu pot spune că am avut o mică contribuţie îi a-i bloca accederea în funcţia de prefect.

Adaugarea de comepntarii in aceasta sectiune a fost dezactivata. Puteti adauga acum comentarii doar daca sunteti logat pe Facebook.
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă