Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Politică
Infracţiuni
Economic
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Comentarii
Evenimente
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8697 lei
1 USD = 3.9827 lei


Număr accesări
Astăzi: De la 07 Ianuarie 2003
1 118286368
Parchetul General deschide dosar penal cu privire la inregistrarile audio din sedinta DNA

Important!
Atragem atenţia tuturor cititorilor că în cazul în care comentariile nu se vor rezuma strict la tema articolului vizat şi nu vor fi exprimate în termeni decenţi şi civilizaţi, nu vor fi publicate. Comentariile sunt făcute publice după verificarea lor de către administrator.Autor: ueeu
nu stiu daca inregistrarile sunt trunchiate sau nu, dar la cate magarii se fac nu ma mai surprinde nimic , totusi rolul dna e sa administreze fapte care in final sa duca la persoane vinovate, care sa fie trimise in judecata, si nu sa inceapa de la persoane carora sa li se puna in carca fapte , nu-i asa dragi procurori si judecatori?, aveti totusi de gand sa va eliberati odata pt totdeauna de ,,stresul politic\"? si sa faceti justitie? sau vreti sa lasati si voi impresia ca si politicienii ca sunteti platiti degeaba?
Adaugă comentariul tău
Nume sau email
Comentariu
Sunt permise maxim trei comentarii pe zi pentru un articol de la un IP. Textul comentariului trebuie sa nu contina mai mult de 600 de caractere. Daca aveti de spus mai multe va rugam sa ne trimiteti e-mail, scrieti comentarii pe blog sau scrieti-ne pe pagina noastra de Facebook . Va multumim pentru intelegere.
Jurnalul de Botoşani şi Dorohoi

Blogul lui Rotundu
Arhivă