Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Politică
Infracţiuni
Economic
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Comentarii
Evenimente
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8697 lei
1 USD = 3.9827 lei


Număr accesări
Astăzi: De la 07 Ianuarie 2003
1 112992064
Editorial „Sinaxa monahală”, o palmă de obrazul BOR

Important!
Atragem atenţia tuturor cititorilor că în cazul în care comentariile nu se vor rezuma strict la tema articolului vizat şi nu vor fi exprimate în termeni decenţi şi civilizaţi, nu vor fi publicate. Comentariile sunt făcute publice după verificarea lor de către administrator.Autor: Dex
De fapt, Ecumenismul urmărește reuniunea tuturor bisericilor creștine într-una singură
Autor: Eu
Nicio palma data BOR! Un grup foarte restrans de fosti preoti indiscipinati...
Autor: unul de pe Terra
Biserica ca şi instituție şi-a trăi traiul, e total depășită şi învechită. Cât de prost trebuie să fii să crezi că un individ sau o entitate poate învârti universul pe un deget. Viaţa pe această planetă are un singur creator, acesta poartă numele de Terra, în rest sunt 1001 de nopți. Lipsa cunoștințelor de fizică, chimie, biologie, etc își spune cuvântul din plin. Mă uit la acest circ de când Teoctist a fost asasinat şi îmi produce lehamite.
Autor: Crestin revoltat
Nu va faceti iluzii. Suntrem suficienti de multi si vom fi in curand tot mai multi. Vrem credinta nu sa fim colectori de vani poentru ierarhii nostri.
Autor: Mihnea
Ioan Ungureanu ca preot de mir, nu poate convoca ”Sinaxa Monohala”..un titlu cam pretentios... Sa nu confundam jegul cu smerenia!!! Si astia multii sa invete diferenta intre Acrivie si Iconomie in lucrarea Bisericii! Restul e Cancan...
Adaugarea de comepntarii in aceasta sectiune a fost dezactivata. Puteti adauga acum comentarii doar daca sunteti logat pe Facebook.
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă