Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Anunţuri
Editorial
Horoscop
Umor
Reportaje
Anchete
Evenimente
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.7786 lei
1 USD = 4.2746 lei


Număr accesări
Astăzi: De la 07 Ianuarie 2003
1 72589589
Curtea de Conturi a confirmat hoţiile primarului de Gorbăneşti

Important!
Atragem atenţia tuturor cititorilor că în cazul în care comentariile nu se vor rezuma strict la tema articolului vizat şi nu vor fi exprimate în termeni decenţi şi civilizaţi, nu vor fi publicate. Comentariile sunt făcute publice după verificarea lor de către administrator.Autor: avalansa
carnetul de partid (PSD)va salva si data asta o situatie penibila;bani publici in buzunarul escrocilor de genul primarului(sunt multi ca el au aparut in acest mandat ca ciupercile ) ,curtea de conturi si DNA sunt la fel de politizate ca si celelalte institutii ale statului,degeaba scriem noi,degeaba ne agitam,ei sunt puterea si DOVADA !! conduc cu putere pentru ei si acolitii lor.

ASTA ESTE ROMANIA ZILELOR NOASTRE!!

Autor: furtuna
Corect cele zise de antivorbitorul meu.Curtea de conturi Botosani?cea mai penibila institutie .Exemplu.Ca sa poti racorda o localitate la gaze naturale in conditiile in care teava de gaz trece prin localitatea ta trebuie sa depui la minister ,,j-de \'\'proiecte si autorizari si sa astepti si daca nu dai spaga astepti la infinit ani si ani.Primarii tuturor comunelor de la Tg Frumos la Harlau au evitat aceste golanii printr-o mica chichita devenind actionare cu o suma simbolica la o societate de gaze care in cateva luni au racordat toate localitatile,dupa care au revandut inapoi actiunile.In judetul Botosani Curtea de conturi nu accepta pentru ca ei au alta Romanie.
Autor: Furtuna
Toate localitatile de la Frumusica pana la Botosani nu pot avea gaze deoarece nu poti aplica metoda celor de la Iasi ca sare la gat curtea de conturi si mergi pe varianta originala depunand dosare peste dosare si zeci de autorizari care expira pana ministerul gaseste o societate agreata care sa-ti racordeze localitatea la gaze.Despre abuzurile curtii de conturi Botosani s-a vorbit mult dealtfel un primar de Flamanzi i-au si dat in judecata si a si castigat dar ei continua sa fie stat in stat.
Adaugă comentariul tău
Nume sau email
Comentariu
Sunt permise maxim trei comentarii pe zi pentru un articol de la un IP. Textul comentariului trebuie sa nu contina mai mult de 600 de caractere. Daca aveti de spus mai multe va rugam sa ne trimiteti e-mail, scrieti comentarii pe blog sau scrieti-ne pe pagina noastra de Facebook . Va multumim pentru intelegere.
Jurnalul de Botoşani şi Dorohoi

Blogul lui Rotundu
Arhivă