Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Politică
Anunţuri
Economic
Editorial
Administraţie
Social
Horoscop
Umor
Anchete
Evenimente
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.7440 lei
1 USD = 4.1547 lei


Număr accesări
Astăzi: De la 07 Ianuarie 2003
1 69957097
Broboane mari de transpiraţie pe fruntea „docentului” Ionică Nechifor

Important!
Atragem atenţia tuturor cititorilor că în cazul în care comentariile nu se vor rezuma strict la tema articolului vizat şi nu vor fi exprimate în termeni decenţi şi civilizaţi, nu vor fi publicate. Comentariile sunt făcute publice după verificarea lor de către administrator.Autor: Student USAMV
Nechifor îşi va da doctoratul cu profesorul Pascal, fost presedinte de CAP. Doi escroci care ne fac de râs Universitatea,
Autor: Constatare
Traim perioada cand toti semianalfabeti devin doctori in stiinta. Omul acesta nu stgie nici macar ce inseamna unitate nutrritiva si va deveni doctor. Acestea sunt valorile etice aduse in mediul universitar de catre politrucii PSD precum Liviu Pop.
Autor: [email protected]
Am vazut caci prof.Pascal care e un mare om de stiinta a copiat si a scris peste 800 de pagini din lucrarile cercetatorilor de la Popauti ,Bacau,Caransebes,Rusetu-autor prof.Pascal,lucru care l-a invatat si pe Nichifor.Din cauza asta Nechifor a eliminat toti cercetatorii de la Popauti sa-si poata insusi lucrarile facute de predecesorii sai.Registrul genealogic cu care se lauda ca la intocmit este opera tuturor celor care au trudit ani multi la Popauti.Ca inginera zootehnista ma intreb cum nu vorbesc cei in cauza.Sau vor vorbi in ceruri !
Autor: taran uluit
Pana cand mai asistam la acest circ de la Popauti cu un om fara pic de morala si fara pic de caracter?Dosare peste dosare la D.N.A procese cu nemiluita la tribunal cu oameni dati afara fara nici un drept,cu batai si injurii fara ca cineva sa se sesizeze si sa ia o masura.Totusi este o unitate a statului.Face NECHIFOR ce vrea ca pe mosia lui?
Adaugă comentariul tău
Nume sau email
Comentariu
Sunt permise maxim trei comentarii pe zi pentru un articol de la un IP. Textul comentariului trebuie sa nu contina mai mult de 600 de caractere. Daca aveti de spus mai multe va rugam sa ne trimiteti e-mail, scrieti comentarii pe blog sau scrieti-ne pe pagina noastra de Facebook . Va multumim pentru intelegere.
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă